Welcome to Hotel Levi Panorama!

Hotel Levi Panoraman pääsisäänkäynti talvella lumiasussa.

Hotel Levi Panorama

Address Tunturitie 205, 99130 Levi, FINLAND
Tel. +358 (0)16 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Reservations for groups, meetings and events:
Mon – Fri 9-16
Tel. +358 (0)40 456 2059
sales@kassiopeia.fi

Hotel Levi Panorama enjoys a prime location on one of Levitunturi felltops overlooking the Levi Fell Village, beautiful landscapes and ski pistes. Choose between well equipped hotel rooms and suites, apartments or Sky Suites, in which you can enjoy the night sky, the twinkling of the stars and the glow of the northern lights under the glass roof of the Sky Suite.

The beauty of Lapland's nature and experiences all year round

Laskettelija nauttimassa Levin kevätauringosta Hotel Levi Panoraman viereisessä eturinteessä.

There is something for everyone in Levi’s activities. The winter in Lapland is long and active and varied for skiers. Despite the shortness of summer, it is stunningly beautiful with the light of nightless nights glowing in the green fells. Arriving in the autumn, you can experience the unique colorful time of autumn, ruska. After the winter ski season, the glistening ridges of spring arrive, which attract ski enthusiasts to the ski slopes of the fells year after year. Lapland is a dream destination for outdoor enthusiasts, full of things to do and enjoy all year round.

See what Levi offers right now!

Hotel Rooms

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky suite in Hotel Levi Panorama opens a magical sky view in Lapland.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Junior Suite
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita. Osassa huoneista on oma sauna ja osassa kylpyamme. Huoneissa on myös valoisa oleskelualue vuodesohvalla.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Hotel Levo Panoraman Standard-huone
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää