• Nainen ja koira Levillä kesällä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Levitunturi ja lähialueet tarjoavat mitä upeampaa koettavaa, nähtävää myös kesällä ja syksyllä! Koe maaginen yötön yö tai syksyn upeat värit esimerkiksi vaeltaen, pyöräillen, ratsailla, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten!

Kesäaikaan on myös monipuolisesti tapahtumia, mm. Levi Outdoor Fest, Arctic Challenge -esteratakisa, Levi Extreme Triathlon, Levi Golf week sekä Levi Bike fest.

Golfaajat Taalojärven golfkentällä Levillä.

Golfia tunturimaisemissa

Kesällä yöttömän yön aikaan pelataan Levillä golfia kellon ympäri! Levin upeat tunturimaisemat tarjoavat upeat puitteet golfin pelaamiseen kesällä ja syksyllä.

Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri.

Levi Golf tarjoaa kesän aikana teemakursseja ja lomaillessa on mahdollista suorittaa myös Green Card.

Voit ostaa green feen hotellimme vastaanotosta tai Levi Golfilta.

Pyöräily

Levi tarjoaa lukemattoman määrän pyöräreittejä monentasoisille pyöräilyn harrastajille hyvin huolletuista maastopyöräreiteistä villimpään luontoon.

Katso täältä kesäkauden pyöräilyreitit.

Hotel Levi Panorama tarjoaa Bike Friendly -majoitusta. Hotellissamme on pyörien säilytysmahdollisuus sisätiloissa, pyörien pesumahdollisuus ja itsepalvelupesula.

nainen ihailee maisemia Levillä.

Patikointi ja vaellus

Levin patikointireiteistä löydät vaihtoehtoja lyhyistä patikointireiteistä pidempiin vaelluksiin.

Reittejä Levin kauniissa tunturimaisemissa:

Lue täältä lisää levin vaellusreiteistä.

Levin kesä

Uintia, melontaa ja SUP-lautailua

Vaikka pohjoisessa ollaan, saamme Levilläkin nauttia lämpimistä kesäkeleistä. Levin läheisyydestä löytyy kolme uimarantaa kesäpäivien viettoon.

Levin maisemia kannatta lähteä ihailemaan veden ääreltä esimerkiksi SUP-lautailun tai melonnan merkeissä. SUP-laudan voit vuokrata täältä. Melonta- ja lauttaretkiin pääset tutustumaan lisää täältä.

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Levin Activity Park

Levin Activity Park tarjoaa vauhdikkaan päivän koko perheelle koko kesän ja syksyn! Activity Parksita löytyy mm. seikkailupuisto, Padel-kenttä, minigolf- ja pumptrack-rata.

Tutustu Activity Parkin tarjontaan täältä.