• Nainen ja koira Levillä kesällä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Kesäinen maisema Levillä.

Levin lumeton kausi

Levitunturi ja lähialueet tarjoavat runsaasti koettavaa ja nähtävää kesällä ja syksyllä. Koe kesän maaginen yötön yö tai syksyn upeat värit esimerkiksi patikoiden, pyöräillen, ratsailla, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten!

Kesäaikaan on myös monipuolisesti tapahtumia, mm. Levi Outdoor Fest, Arctic Challenge -esteratakisa, Levi Extreme Triathlon, Levi Golf week sekä Levi Bike fest.

Golfaaja kesäyössä Levin Taalojärven golfkentällä.

Golfia tunturimaisemissa

Kesällä yöttömän yön aikaan pelataan Levillä golfia kellon ympäri! Levin upeat tunturimaisemat tarjoavat upeat puitteet golfin pelaamiseen. Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri.

Levi Golf tarjoaa kesän aikana teemakursseja ja lomaillessa on mahdollista suorittaa myös Green Card.

Voit ostaa green feen hotellimme vastaanotosta tai Levi Golfilta.

Välkommen cyklister.

Pyöräily

Hotel Levi Panorama tarjoaa Bike Friendly -majoitusta. Hotellissamme on pyörien säilytysmahdollisuus sisätiloissa, pyörien pesumahdollisuus ja itsepalvelupesula.

Levi tarjoaa lukemattoman määrän pyöräreittejä monen tasoisille pyöräilyn harrastajille, hyvin huolletuista maastopyöräreiteistä villimpään luontoon.

Katso kesäkauden pyöräreitit Levillä.

Melojat Immeljärvellä Levillä.

Varaa nyt seikkailuja ja elämyksiä Levillä!

Nyt voit varata elämyksellisiä aktiviteetteja lomallesi ja lähteä kokemaan Lapin luonnon upeudesta liikkuen ja seikkaillen. Katso tarjontamme ja varaa helposti verkossa!

nainen ihailee maisemia Levillä.

Patikointi ja vaellus

Levin patikointireiteistä löydät vaihtoehtoja lyhyistä patikointireiteistä pidempiin vaelluksiin.

Reittejä Levin kauniissa tunturimaisemissa:

Lue lisää Levin patikkapoluista ja vaellusreiteistä.

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Levin Activity Park

Levin Activity Park tarjoaa vauhdikkaan päivän koko perheelle koko kesän ja syksyn! Activity Parksita löytyy mm. seikkailupuisto, Padel-kenttä, minigolf- ja pumptrack-rata.

Tutustu Activity Parkin tarjontaan.

Varaa vauhdikkaita aktivieetteja ja elämyksiä

Varaa loma Leville

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky suite in Hotel Levi Panorama opens a magical sky view in Lapland.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Junior Suite
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita. Osassa huoneista on oma sauna ja osassa kylpyamme. Huoneissa on myös valoisa oleskelualue vuodesohvalla.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Hotel Levo Panoraman Standard-huone
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää