• Nainen ja koira Levillä kesällä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Kesän yötön yö ja syksyn ruska

Kesäinen maisema Levillä.

Levin lumeton kausi

Levitunturi ja lähialueet tarjoavat runsaasti koettavaa ja nähtävää kesällä ja syksyllä. Koe kesän maaginen yötön yö tai syksyn upeat värit esimerkiksi patikoiden, pyöräillen, ratsailla, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten!

Kesäaikaan on myös tarjolla monipuolisesti tapahtumia. Katso tapahtumalistaus Visit Levin sivuilta !

Lue lisää.

Kesäetuja hotellimme asiakkaille!

Hotel Levi Panoramassa majoittuvat asiakkaamme saavat kesällä loistavia etuja! Ski resortin verkkokaupassa on tarjolla seuraavat edut:

Saat alennuskoodin hotellimme vastaanotosta.

Panorama Open on golfkisa Levillä, Lapissa, jossa voi pelatessa tavata poroja kentällä!

Golfia tunturimaisemissa

Kesällä yöttömän yön aikaan pelataan Levillä golfia kellon ympäri! Levin upeat tunturimaisemat tarjoavat upeat puitteet golfin pelaamiseen. Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri. Levi Golf tarjoaa kesän aikana teemakursseja ja lomaillessa on mahdollista suorittaa myös Green Card.

Voit ostaa green feen hotellimme vastaanotosta tai Levi Golfilta.

Katso edullinen golfpakettimme kaudelle 2024!

Lue lisää.

nainen ihailee maisemia Levillä.

Patikointi ja vaellus

Levin patikointireiteistä löydät vaihtoehtoja lyhyistä patikointireiteistä pidempiin vaelluksiin.

Reittejä Levin kauniissa tunturimaisemissa:

Lue lisää Levin patikkapoluista ja vaellusreiteistä.

Välkommen cyklister.

Pyöräily

Hotel Levi Panorama tarjoaa Bike Friendly -majoitusta. Hotellissamme on pyörien säilytysmahdollisuus sisätiloissa, pyörien pesumahdollisuus ja itsepalvelupesula.

Levin ympäristössä maastopyöräilyyn on tarjolla niin leveää baanaa, nopeita polkuja kuin teknisempää kivikkoa ja juurakkoa. Mikäli olisikaan ikimuistoisempaa kuin tutustuminen tunturiin yöttömässä yössä!

Katso kesäkauden pyöräreitit Levillä.

 

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Levin Activity Park

Levi Activity Parkin alue on täynnä tekemistä! Alueella sijaitsee yksi Euroopan laajimmista seikkailupuistoista, Levi Bike Park, Gondoli2000 näköalahissi, tennis- ja padelkentät, minigolf- ja frisbeegolfradat, lasten ilmainen leikki- ja liikennepuisto, trampoliinipuisto, peliareena sekä skeittiparkki!

Tutustu Activity Parkin tarjontaan.

Levin Seikkailupuisto

Levin Seikkailupuisto

Hyppää mukaan ja tule Levin Seikkailupuistoon kokemaan ikimuistoinen kiipeily- ja seikkailukokemus!  Suomen pohjoisin ja yksi Pohjois-Euroopan laajimmista kiipeilypuistoista tarjoaa huikeita kokemuksia kaikille pienille ja suurille seikkailijoille. Hauskanpito ei edellytä aikaisempaa kiipeilykokemusta. Voit kulkea seikkailuradoilla rohkeutesi mukaan eri tasoisissa tehtävissä. Seikkailijan minimipituus on 120 cm, mutta tätä pienemmille löytyy seikkailurata, jossa lapset kiipeilevät vanhempien valvonnassa enintään metrin korkeudella. Radalla seikkaillaan ilman valjaita ja se on täysin ilmainen.

Lue lisää Visit Levin sivuilta!

Vauhtia ja hauskanpitoa Levin kesäkelkkaradalla!

Hyppää kesäkelkkaan yksin tai kaverin kanssa, ja huristele Levitunturi alas niin lujaa kuin uskallat! Kesäkelkkailu on helppoa ja turvallista, sillä pystyt itse säätämään kelkan nopeuden. Turvallisuussyistä alle 8-vuotias saa laskea vain 15 vuotta täyttäneen kanssa kahdenistuttavalla kelkalla. Lippu sisältää nousun Express-hissillä.
Express hissi avoinna kesäkaudella 14.6.-29.9.2024 klo 10–18.
(Säävaraus: sade/kosteus)

Lue lisää Visit Levin sivuilta! 

Nauti tunturimaisemista näköalahissin kyydissä!

Express- ja Gondoli2000-näköalahissit kuljettavat korkeuksiin Levin upeisiin maisemiin! Hissit sopivat myös lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa liikkuville. Myös koirat ovat tervetulleita näköalahissien kyytiin. Kesäaikaan voit nautiskella näköalasta Levin huipulla, patikoida tunturissa ja palata takaisin tunturin juureen toisen näköalahissin kyydissä. Gondoli2000-hissin yläasemalta pääsee myös Levin yhdelle kuvatuimmista kohteista, Joulupukin mökille.

Express hissi avoinna kesäkaudella: 14.6.-29.9.2024 klo 10–18 ja
Gondoli 2000: 21.6.-29.9.2024 klo 10–18.
(Säävaraus: ukkonen/tuuli)

Lue lisää Visit Levin sivuilta! 

Varaa loma Leville

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky suite in Hotel Levi Panorama opens a magical sky view in Lapland.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Junior Suite
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita. Osassa huoneista on oma sauna ja osassa kylpyamme. Huoneissa on myös valoisa oleskelualue vuodesohvalla.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Hotel Levo Panoraman Standard-huone
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää