• Hotel Levi Panorama tykkylumisessa talvimaisemassa.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Yhteystiedot ja saapumisohje - Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama
Osoite:
Tunturitie 205
99130 Levi
Puh. 016 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Myyntipalvelu
Kassiopeia Hotels & Restaurants
ma-pe klo 9-16
Ryhmät, kokoustilat, tapahtumat:
Puh. 040 456 2059
sales@kassiopeia.fi

Kesämaisema hotelli Levi Panoramasta Levitunturilla.

Saapuminen Levin matkailukeskukseen

Levin matkailukeskus sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentästä ja tunnin ajomatkan päässä lähimmältä juna-asemalta, Kolarista.

Näin saavut meille autolla!

Autolla Levin keskustasta noin 2 kilometriä etelään Levintietä, jolta käännös Tunturitielle Rautian ja Nesteen välistä. Tunturitietä jatketaan 2 kilometriä, jolloin saavutaan Koutalaelle. Hotellin piha-alueella on suuri, maksuton parkkialue, johon parkkia ei voi varata etukäteen vaan saat autopaikan saapuessasi hotelliin. Lisäksi meillä on maksullinen sähköauton latauspiste (hinta 15€/lataus). Lämmitystolppapaikkoja on 46 kpl.

Kittilän ja Levin Taksi:
Puh. 0200 99800

Levin rinteet huhtikuussa.

Lennä Leville
Leville pääsee ympäri vuoden lentokoneella. Tutustu eri lentoyhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin: Finnairin lentoyhteydet

Junalla Leville
Junalla saapuville lähimmät asemat ovat Kolari ja Rovaniemi. Molempiin pääsee autojunalla sekä pääteasemilta kulkee busseja Leville. Etäisyydet: Rovaniemi – Levi 170 km ja Kolari – Levi 80 km. VR:n juna-aikataulut

Autovuokraus Levillä
Helpota matkaasi ja vuokraa auto käytettäväksi loman ajaksi! Lue lisää Europcarin kotisivuilta.

Pysäköinti
Hotel Levi Panorama sijaitsee Levin tunturikylän välittömässä läheisyydessä ja hotellin etupihalla on runsaasti paikoitustilaa hotelli- ja ravintolavieraille. Levi Chalet huoneistoissa majoittuville parkkipaikat löytyvät parkkihallista.

Levi Express -maisemahissi
Hotellille pääsee vaivattomasti Levin kylältä Levi Express maisemahissillä, joka lähtee Zero Point vuokraamolta. Express Gondoli kulkee päivittäin klo 10 – 18. Liput Zero Pointista tai Hotel Levi Panoraman vastaanotosta.

Portaat hotellille
Hotel Levi Panoraman pihasta lähtevät portaat, jotka vievät aivan kylän viereen. Askelmia portaissa on 766 kappaletta ja välillä on muutama tasanne penkkeineen. Portaat lähtevät Levi Hotel Span takapihalta metsän reunasta.

Ei säännöllistä talvikunnossapitoa, portaat saattavat olla lumiset ja liukkaat mikäli lumipyry yllättää tai mikäli Eturinteen lumetus on käynnissä.

Lemmikkiystävälliset hotellihuoneet.

#hotellevipanorama

Seuraa meitä somessa, niin pysyt kartalla Levin mahtavista kausitapahtumista, rinnekeleistä ja parhaista tarjouksistamme juuri nyt!

Seuraa meitä FacebookissaSeuraa meitä Instagramissa.

Haluatko kuulla tarjouksistamme?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat Hotel Levi Panoraman ja Kassiopeian uusimmat hotelli- ja ravintolatarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje