Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Hotellihuoneet - Hotel Levi Panorama

Majoitu Levin rinteessä!

Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta upeissa maisemissa! Maisemat hotellista kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Levin keskustan yläpuolella sijoittuvaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin matkailukeskus ja Hotel Levi Panorama sijaitsevat vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta.

Majoitut huoneissamme laadukkaasti ja mukavasti nauttien hotellimme laadukkaista palveluista. Hieman enemmän luksusta etsivälle suosittelemme majoitusta lasikattoisissa Sky Suite -sviiteissä, joissa pääsee kokemaan Lapin yötaivaan koko kauneuden!

Huonevarustelu
Vedenkeitin (kahvia ja teetä)
WI-FI ja langallinen internetyhteys
Taulutelevisio
Minibaari
Tallelokero
Hiustenkuivain
Palvelut
Ravintolapalvelut (aamiainen kuuluu hintaan)
24/7 vastaanotto, aulakahvila ja Shop
Wi-Fi
Asiakassaunat, 7. krs
Kuntoiluhuone, -1 krs
Huonepalvelu
Matkatavarasäilytys
Kokoustilat
Samiland -näyttely
Elokuvateatteri
Lemmikkiystävällisiä huoneita
Suksivarasto ja -huoltohuone
Tietoa
Check-In klo 15.00 / Check out klo 11.00 Lisävuodemahdollisuus Ilmainen pysäköinti (lämmityspistokkeita lisämaksusta)

Hotellihuoneet

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky suite in Hotel Levi Panorama opens a magical sky view in Lapland.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Junior Suite
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita. Osassa huoneista on oma sauna ja osassa kylpyamme. Huoneissa on myös valoisa oleskelualue vuodesohvalla.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Hotel Levo Panoraman Standard-huone
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää
Sky Suite's glass roofed iglu and bead.

Elämysmajoitus Sky Suite -sviittissä!

Sky Suite -sviiteissä pääsee kokemaan tähtitaivaan, revontulet ja keskiyön auringon kaikessa kauneudessaan. Ihaile maisemia ja viihdy tilavan huoneen lasikattoisessa iglussa tai käperry hotellin vuoteeseen aktiivisen päivän jälkeen.

Tutustu yhden huoneen Sky Suite -sviittiiin

Tutustu kahden huoneen Sky Suite Deluxe -sviittiin