• Avara keittiö-olohuone tila viihtyisässä Levi Chalet huoneistossa.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Huoneistot – Levi Chalets

Viihtyisät huoneistot - Levi Chalets

Viihtyisä olohuone ja keittiö Levi Chalet huoneistossa.

Levi Chalet -huoneistot ovat varattavissa!

Levi Chalets -huoneistot sijaitsevat Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat tasokkaita ja tilavia ja on sisustettu tyylikkäästi. Huoneistojen varustus on kattava, jotta lomasi Levillä olisi mahdollisimman vaivaton: huoneistossa on mm. kattavasti keittiötarvikkeita, jotta voit kokata herkullisia aterioita lomasi aikana. Mikäli kuitenkin kaipaat lomallasi helppoutta, ovat kaikki Hotel Levi Panoraman ja ravintoloiden palvelut käytössäsi.

Tutustu majoitustarjouksiimme.

Yhteystiedot:
Puh. 016 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Levi Chalets -huoneistot

Levi Chalets -huoneistojen asukkailla on omat suksivarastot sekä suksien huoltotilat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksesta on vain 100 m Levin eturinteeseen ja Levi Express Gondolin yläasemalle, joten huoneistoista on helppo lähteä rinteeseen, hiihtämään, Levin keskustaan tai muihin aktiviteetteihin. Asukkailla on käytettävissään maksuton 15-paikkainen autotalli sekä oma pysäköintialue maksuttomine lämmityspistokepaikkoineen. Kaikki huoneistot ja niiden parvekkeet ovat savuttomia.

Lemmikkiystävälliset hotellihuoneet.

Levi Chalets -huoneistot eivät ikävä kyllä ole lemmikkiystävällisiä, mutta tarjoamme lemmikkihuoneita Hotel Levi Panoramassa.

Tutustu Hotel Levi Panoraman lemmikkiystävällisiin hotellihuoneisiin!

Huoneistot

Levi Chalets kaksi makuuhuonetta.
Kodikkaat kaksiot

Huoneistot ovat kooltaan 45-50m²  ja niissä on yksi makuuhuone, kutsuva tupakeittiö, makuualkovi sekä kylpyhuone saunalla. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta.

Lue lisää
Levi Chalets kolme makuuhuonetta.
Tilavat Kolmiot

Huoneisto on 65 m² kokoinen kolmio, jossa on kaksi makuuhuonetta, tilava ja viihtyisä tupakeittiö sekä kylpyhuone. Makuuhuoneissa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta.

Lue lisää