• Näkymä Levi Chalet huoneiston parvekkeelta
  • Avara keittiö-olohuone tila viihtyisässä Levi Chalet huoneistossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Huoneistot – Levi Chalets

Viihtyisät huoneistot Levin yllä

-Levi Chalet huoneistot ovat varattavissa! Tutustu majoitustarjouksiin täältä

Levi Chalets -huoneistot sijaitsevat Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat tasokkaita ja tilavia ja on sisustettu tyylikkäästi. Huoneistojen varustus on kattava, jotta lomasi Levillä olisi mahdollisimman vaivaton: huoneistossa on mm. kattavasti keittiötarvikkeita, jotta voit kokata herkullisia aterioita lomasi aikana. Mikäli kuitenkin kaipaat lomallasi helppoutta, ovat kaikki Hotel Levi Panoraman ja ravintoloiden palvelut käytössäsi. Runsas aamiaisbuffet hotellissa sisältyy majoituksen hintaan.

Viihtyisä olohuone ja keittiö Levi Chalet huoneistossa.

Levi Chalets huoneiston makuuhuone

Levi Chalets -huoneistojen asukkailla on omat suksivarastot sekä suksien huoltotilat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksesta on vain 100 metriä Levin eturinteeseen ja Levi Express Gondolin yläasemalle, joten huoneistoista on helppo lähteä rinteeseen, hiihtämään, Levin keskustaan tai muihin aktiviteetteihin. Asukkailla on käytettävissään maksuton 15-paikkainen autotalli sekä oma pysäköintialue maksuttomine lämmityspistokepaikkoineen. Kaikki huoneistot ja niiden parvekkeet ovat savuttomia. Huoneistot eivät ole ikävä kyllä lemmikkiystävällisiä, tutustu lemmikkiystävällisiin hotellihuoneisiimme.

Huoneistot

Levi Chalets kaksi makuuhuonetta.
Kodikkaat kaksiot

Huoneistot ovat kooltaan 45-50m²  ja niissä on yksi makuuhuone, kutsuva tupakeittiö, makuualkovi sekä kylpyhuone saunalla. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta.

Lue lisää
Levi Chalets kolme makuuhuonetta.
Tilavat Kolmiot

Huoneisto on 65 m² kokoinen kolmio, jossa on kaksi makuuhuonetta, tilava ja viihtyisä tupakeittiö sekä kylpyhuone. Makuuhuoneissa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta.

Lue lisää