• A summer vacationer admires the fell landscape in Levi.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Levi – Elämyksiä ympäri vuoden

Levi - Lapin elämyksiä ympäri vuoden!

Levin kesä

Levi kesällä on unohtumaton kokemus!

Koe maaginen yötön yö esimerkiksi vaeltaen, pyöräillen, ratsailla, polkupyöräillen, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten! Kesäaikaan on myös monipuolisesti tapahtumia, mm. Levi Outdoor Fest, Arctic Challenge –esteratakisa, Levi Extreme Triathlon, Levi Golf week sekä Levi Bike fest.

Levin kesässä viihtyy myös koko perheen kera: seikkailupuisto, kesäkelkkarata, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, trampoliinipuisto ja skatepark viihdyttävät koko perhettä! Hotel Levi Panoramassa on koko kesän edullisia perhemajoituksia Levin aktiviteettien ja nähtävyyksien äärellä. Tervetuloa ikimuistoiselle koko perheen kesälomamatkalle Lappiin!

Halajatko huipulle? Kesäaikaan upeita maisemia Lapin aavoille ja lähituntureille pääsee ihailemaan myös Gondoli2000 – maisemahissillä. Tutustu Levin kesän aktiviteetteihin ja tapahtumiin levi.ski -sivustolla.

Välkommen cyklister.

Levi on pyöräilijän paratiisi!

Levillä löytyy pyöräreittejä moneen lähtöön. Voit nauttia monipuolisesta maastossa ajosta tai pitkien maanteiden vauhdista. Hotel Levi Panoramasta lähdet helposti pyöräilemään ja saat pyöräilijöille myös edulliset Bike friendly -majoitukset Levillä.

Golfpelaaja Levi golfin viheriöillä.

Varaa golfloma tunturiin!

Levillä sijaitsee Suomen pohjoisin golfkenttä, joka sijoittuu Taalojärven ympärille tunturimaisemien äärellä. Kenttä on kesällä auki koko vuorokauden.

Nyt voit varata meiltä golfloman (majoitus ja green fee) Levi Golfin ruuhkattomilla väylillä!

Varaa golfloma Levi Golfille!

Levitunturin päällä lapissa kuvattuna ruskaretkeilijä ihailemassa upeita maisemia.

Syysruskan aika

Lapin ruska ei ole turhaan käsite. Syksyn väriloisto on hengästyttävän upea ja myös revontulia näkee usein elokuusta lopusta alkaen! Ruska-aikaan voi lomailla omatoimisesti tai nauttia runsaasta tapahtumien ja kulttuurin kirjosta, kuten Levin Ruskamaratonista, ohjatuista retkistä sekä museoista ja taidegallerioista.

Ruska-aika on myös suosituinta golfaikaa Levillä ja pelaamaan pääsee aamusta myöhäiseen iltaan. Kylän palvelut ravintoloista kahviloihin ja keilahallista kylpylään takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen loman!

Katso aktiviteetit Levillä

Levin sää

Revontulet syksyisellä Levillä.

Levillä koet kaikki 12 kuukautta ja niille ominaiset sääolosuhteet kirpakoista pakkasista revontulien loisteessa talven lumihankien kimallukseen ja loppukevään lämmittävään aurinkoon. Kesäajan maagiseen yöttömään yöhön ja kesän vehreyteen tuntureilla, metsissä ja vesillä. Syksy on paitsi ruskan väriloiston, myös revontulien aikaa ja illat ovat vielä ihanan valoisia. Alkutalvella koet ensilumen taian ja pääset nauttimaan ensimmäisten joukossa hiihtämisestä ja laskettelusta sekä muista talviajan aktiviteeteista. Katso ajankohtainen sää Foreca.fi -sääpalvelusta.

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus

Levi on Suomen Lapissa, Kittilän kunnan Sirkan kylässä sijaitseva matkailu- ja hiihtokeskus. Levi on saanut nimensä 530,3 metriä korkeasta Levitunturista, jonka ympärille matkailukeskus on rakentunut. Levillä käy vuosittain noin 600 000 matkailijaa.

Talvella Levi tarjoaa hienot mahdollisuudet muun muassa lasketteluun, hiihtoon, pulkkailuun sekä lumikenkäilyyn ja kesällä tunturipatikointiin, kalastukseen Lapin kirkkaissa vesistöissä, maastopyöräilyyn sekä runsaasti vaellus- ja ratsastusreittejä upeissa tunturimaisemissa mutta erikoisuutena myös golffausta pohjoisen yöttömissä öissä.

Levin rinteet huhtikuussa.

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus, jossa on muun muassa 43 eripituista ja -tasoista laskettelurinnettä sekä Suomen suurin hiihtokoulu monine latuineen. Levillä voi harrastaa myös koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkailua.

Hotel Leivi Panorama ja Levin rinteet.

Levin rinteet

Levin monipuolinen hiihtokeskus tarjoaa rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneille laskettelijoille. Levillä osa laskettelurinteistä ja ensilumen hiihtolatu avautuvat lumiolosuhteista riippuen jo loka-marraskuussa! Levi sopii erinomaisesti myös koko perheen talvilomakohteeksi, laskettelukeskuksessa useita lasten rinteitä, Junior-pikkuparkki sekä puuhapaikat Lastenmaa ja Leevilandia.

Levillä lomaillessa pärjää hyvin myös ilman autoa, laskettelijoita ja hiihtäjiä palvelee kaksi Ski Bussia, jotka liikennöivät rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Upeita maisemia rinteiden huipulla pääsee ihailemaan kuka vain, näköalahissi Gondoli2000 kuljettaa Levitunturin huipulle ja takaisin alas.

Tutustu Levin rinteisiin ja latuihin sekä hinnastoon ja aukioloaikoihin Levin hiihtokeskuksen kotisivuilta.