• Kesäkampanjahintaa alkaen 84 € / yö / 2 hh, kun varaat kampanjakoodilla PROSUMMER 19.6. mennessä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Levi – Elämyksiä ympäri vuoden

Levi - Lapin elämyksiä ympäri vuoden!

Nyt huippuedullisesti Leville kesäkampanjahintaan alkaen 84 € / yö / 2hh.

Leville nyt huippuedulliseen kesäkampanjahintaan!

Alk. 84 € / yö / 2 hh
Majoituksiin ajalla 20.6.-25.8.2022

Tarjous on voimassa varaustilanteen mukaan. Maksu varausta tehdessä, varausta ei voi muuttaa eikä perua. Varaukset vain verkkokaupasta 19.6. mennessä koodilla: PROSUMMER

Varaa Black Friday -hintaan.

Yötön yö kesällä Levillä kuvattuna Hotel Levi Panoramasta.

Levi kesällä on unohtumaton kokemus. Tunturi ja lähialueet tarjoavat mitä upeampaa koettavaa, nähtävää ja monipuoliset aktiviteetit sopivat varmasti moneen makuun! Koe maaginen yötön yö esimerkiksi vaeltaen, pyöräillen, ratsailla, polkupyöräillen, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten! Kesäaikaan on myös monipuolisesti tapahtumia, mm. Levi Outdoor Fest, Arctic Challenge –esteratakisa, Levi Extreme Triathlon, Levi Golf week sekä Levi Bike fest. Hotel Levi Panorama tarjoaa pyöräilijöille myös edulliset Bike friendly -majoitukset Levillä.

Levin kesässä viihtyy myös koko perheen kera: seikkailupuisto, kesäkelkkarata, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, trampoliinipuisto ja skatepark viihdyttävät koko perhettä! Hotel Levi Panoramassa on koko kesän edullisia perhemajoituksia Levin aktiviteettien ja nähtävyyksien äärellä. Tervetuloa ikimuistoiselle koko perheen kesälomamatkalle Lappiin!

Halajatko huipulle? Kesäaikaan upeita maisemia Lapin aavoille ja lähituntureille pääsee ihailemaan myös Gondoli2000 – maisemahissillä. Tutustu lisää Levin kesän aktiviteetteihin ja tapahtumiin levi.ski -sivustolla.

Revontulet syksyisellä Levillä.

Levillä koet kaikki 12 kuukautta ja niille ominaiset sääolosuhteet kirpakoista pakkasista revontulien loisteessa talven lumihankien kimallukseen ja loppukevään lämmittävään aurinkoon. Kesäajan maagiseen yöttömään yöhön ja kesän vehreyteen tuntureilla, metsissä ja vesillä. Syksy on paitsi ruskan väriloiston, myös revontulien aikaa ja illat ovat vielä ihanan valoisia. Alkutalvella koet ensilumen taian ja pääset nauttimaan ensimmäisten joukossa hiihtämisestä ja laskettelusta sekä muista talviajan aktiviteeteista. Katso ajankohtainen sää Foreca.fi -sääpalvelusta.