Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Levi – Elämyksiä ympäri vuoden

Levi - Lapin elämyksiä ympäri vuoden!

Levi on Suomen Lapissa, Kittilän kunnan Sirkan kylässä sijaitseva matkailu- ja hiihtokeskus. Levi on saanut nimensä 530,3 metriä korkeasta Levitunturista, jonka ympärille matkailukeskus on rakentunut. Levillä käy vuosittain noin 600 000 matkailijaa.

Talvella Levi tarjoaa hienot mahdollisuudet muun muassa lasketteluun, hiihtoon, pulkkailuun sekä lumikenkäilyyn ja kesällä tunturipatikointiin, kalastukseen Lapin kirkkaissa vesistöissä, maastopyöräilyyn sekä runsaasti vaellus- ja ratsastusreittejä upeissa tunturimaisemissa mutta erikoisuutena myös golffausta pohjoisen yöttömissä öissä.

Talvloman viettäjät Levillä voivat vierailla joulupukin mkillä, joka suosittu Instagram kuvauskohde.

Levi sijaitsee kantatien 79 varrella, 17 km Kittilän keskustasta. Matkaa Rovaniemelle on noin 170 kilometriä. Lähin rautatieasema on noin 80 kilometrin päässä Leviltä, Kolarissa. Kittilän lentoasemalta ajaa autolla Leville suunnilleen viisitoista minuuttia.

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus

Levin rinteet huhtikuussa.

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus, jossa on muun muassa 43 eripituista ja -tasoista laskettelurinnettä sekä Suomen suurin hiihtokoulu monine latuineen. Levillä voi harrastaa myös koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkailua.

Levin rinteet

Hotel Leivi Panorama ja Levin rinteet.

Levin monipuolinen hiihtokeskus tarjoaa rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneille laskettelijoille. Levillä osa laskettelurinteistä ja ensilumen hiihtolatu avautuvat lumiolosuhteista riippuen jo loka-marraskuussa! Levi sopii erinomaisesti myös koko perheen talvilomakohteeksi, laskettelukeskuksessa useita lasten rinteitä, Junior-pikkuparkki sekä puuhapaikat Lastenmaa ja Leevilandia.

Levillä lomaillessa pärjää hyvin myös ilman autoa, laskettelijoita ja hiihtäjiä palvelee kaksi Ski Bussia, jotka liikennöivät rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Upeita maisemia rinteiden huipulla pääsee ihailemaan kuka vain, näköalahissi Gondoli2000 kuljettaa Levitunturin huipulle ja takaisin alas.

Tutustu Levin rinteisiin ja latuihin sekä hinnastoon ja aukioloaikoihin Levin hiihtokeskuksen kotisivuilta.

Levin rinteet talvella.

Levin tapahtumat talvella 2021-2022

  • 8.-9.10.2021 Hiihto- ja laskettelukauden avajaiset – Ensilumen latua 1,5 km sekä Levin eturinne avoinna
  • 9.10.2021 Revontuliseikkailu maastopyörillä – kokoa joukkue ja lähde mukaan!
  • 22.10.2021 Valoseikkailu Levin Seikkailupuistossa – otsalamppujen valossa kiipeilyä!
  • 9.-11.11.2021 Levin talvikauden avajaiset
  • 19.-21.11.2021 FIS World Cup Pujottelun Maailman Cup
  • 6.11.-8.1.2022 Levin Joulutori

Levin sää

Revontulet syksyisellä Levillä.

Levillä koet kaikki 12 kuukautta ja niille ominaiset sääolosuhteet kirpakoista pakkasista revontulien loisteessa talven lumihankien kimallukseen ja loppukevään lämmittävään aurinkoon. Kesäajan maagiseen yöttömään yöhön ja kesän vehreyteen tuntureilla, metsissä ja vesillä. Syksy on paitsi ruskan väriloiston, myös revontulien aikaa ja illat ovat vielä ihanan valoisia. Alkutalvella koet ensilumen taian ja pääset nauttimaan ensimmäisten joukossa hiihtämisestä ja laskettelusta sekä muista talviajan aktiviteeteista. Katso ajankohtainen sää Foreca.fi -sääpalvelusta.

Yötön yö kesällä Levillä kuvattuna Hotel Levi Panoramasta.

Levi kesällä on unohtumaton kokemus. Tunturi ja lähialueet tarjoavat mitä upeampaa koettavaa, nähtävää ja monipuoliset aktiviteetit sopivat varmasti moneen makuun! Koe maaginen yötön yö esimerkiksi vaeltaen, pyöräillen, ratsailla, polkupyöräillen, meloen, mönkijän selässä tai vaikka golfaten! Kesäaikaan on myös monipuolisesti tapahtumia, mm. Levi Outdoor Fest, Arctic Challenge –esteratakisa, Levi Extreme Triathlon, Levi Golf week sekä Levi Bike fest. Hotel Levi Panorama tarjoaa pyöräilijöille myös edulliset Bike friendly -majoitukset Levillä.

Levin kesässä viihtyy myös koko perheen kera: seikkailupuisto, kesäkelkkarata, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, trampoliinipuisto ja skatepark viihdyttävät koko perhettä! Hotel Levi Panoramassa on koko kesän edullisia perhemajoituksia Levin aktiviteettien ja nähtävyyksien äärellä. Tervetuloa ikimuistoiselle koko perheen kesälomamatkalle Lappiin!

Halajatko huipulle? Kesäaikaan upeita maisemia Lapin aavoille ja lähituntureille pääsee ihailemaan myös Gondoli2000 – maisemahissillä. Tutustu lisää Levin kesän aktiviteetteihin ja tapahtumiin levi.ski -sivustolla.

Ruskamatkalle Leville

Levitunturin päällä lapissa kuvattuna ruskaretkeilijä ihailemassa upeita maisemia.

Lapin ruska ei ole turhaan käsite. Syksyn väriloisto on hengästyttävän upea ja myös revontulia näkee usein elokuusta lopusta alkaen! Ruska-aikaan voi lomailla omatoimisesti tai nauttia runsaasta tapahtumien ja kulttuurin kirjosta, kuten Levin Ruskamaratonista, ohjatuista retkistä sekä museoista ja taidegallerioista.

Ruska-aika on myös suosituinta golfaikaa Levillä ja pelaamaan pääsee aamusta myöhäiseen iltaan. Kylän palvelut ravintoloista kahviloihin ja keilahallista kylpylään takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen loman!

Katso aktiviteetit Levillä

Tule Levin keväthangille!

Hiihtäjät nauttivat kevätauringosta ja tunturimaisemista näköalapaikalla Levillä.

Kevätaurinko kimaltaa ja lämmittää poskia, hiihtoladut, kävely- ja fat bike -pyöräilyreitit sekä rinteet kutsuvat ulkolijoita. Lapin kevät ja ulkoilu Levin keväisillä hangilla on jotakin, mitä jokaisen tulisi kokea!

Keväällä Levin kylä tarjoaa valtavasti tapahtumaan aamusta iltaan. Aloita päivä ulkoillen, nauti lounas rinnekahvilassa ja siirry iltaan after skiin tai terassilla kahvitellen. Illallista tarjotaan jokaiseen makuun lappilaisista ravintoloista pizzerioihin ja aasialaisiin makuihin. Levin yöelämä tarjoaa useita keikkoja, musiikkiesityksiä ja tansseja.

Levi kesällä

Pyöräilijät Levillä

Levin kesäajan tapahtumat

Levin kesä on täynnä tapahtumia ja mukavaa tekemistä.

Katso Levin tapahtumainfo Levi.fi-sivulta.

Hotellihuoneet

Viihtyisä ja tilava Standard hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää
iihtyisä ja tilava Superior hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita, joissa on 100 cm leveät vuoteet kahdelle sekä valoisa oleskelualue vuodesohvalla. Osassa huoneista on sauna ja osassa kylpyamme.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Deluxe-sviitti kahdella makuuhuoneella, Hotel Levi Panorama, Levi.
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Uniikki Sky Suite hotellihuone Hotel Levi Panoramassa tarjoaa näkymät myös yötaivaalle.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja upean maiseman Levin tutureille ja taivaalle.
Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää