• Kala-annos À la carte ravintola Panoramassa Levillä
  • Raikas alkuruokasalaatti ravintola Panoramassa Levillä.

Ruoka ja juoma

Olemme avoinna joka päivä!

Ravintola Panorama on monipuolinen maisemaravintola Levillä tarjoten aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja juomia sekä illallista. Panostamme maistuvaan ruokaan, kansainvälisiin ja lappilaisiin klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viini- ja juomavalikoimaan.

Upea sijainti Levin tunturikylän yllä luo mieleenpainuvan ravintolakokemuksen, ja suurista ikkunoista voikin ihailla ympäröivää luontoa, Levin tunturikylän valoja tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa.

 

Ravintola Panorama

Osoite:
Tunturitie 205, Levi
(Hotel Levi Panorama, 1.-2. krs)

Pöytävaraukset:
VARAA PÖYTÄ TÄÄLTÄ!
puh. 040 532 0569
email: restaurantpanorama@kassiopeia.fi

Ajankohtaista:
Ravintola Panorama on valitettavasti suljettu perjantaina ja lauantaina 22.-23.10 sairastapauksen vuoksi. Olemme järjestäneet maksuttoman shuttlekuljetuksen Hotel Levi Panoraman ja Levikeskuksen välille perjantaina 22.10. klo 18-20 sekä lauantaina 23.10. klo 18-22. Pahoittelemme tilannetta.

Ravintolamme à la carte on kiinni 28.10.

Ravintola Panoraman aamiaisella tarjolla mm. jugurtteja, myslejä, pähkinöitä ja puuroa.

Aamiainen Ravintola Panoramassa

Aamiainen, tuo päivän tärkein ateria! Runsas ja monipuolinen aamiainen on katettuna joka päivä Ravintola Panoramaan. Tervetuloa!

Hinta ei majoittuville 14 € / hlö

Päivittäin klo 7.30-10.30

Lue lisää aamiaisesta täältä!

 

Spiella ravintolan herkullinen annos Levillä

Maistuvaa à la cartea Levillä

Ravintola Panorama avoinna päivittäin 17-22!

Huom! Ravintolamme à la carte on kiinni 28.10.

Katso menu

 

 

Ravintola Panoraman juoma- ja viinilistalta löytyy mm. erilaisia viinejä, joita ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee kuhunkin annokseen sopivaksi.

Monipuolisia juomia ja laaja viinilista

Haluamme täydentää ravintolakokemukset laadukkailla viineillä ja monipuolisilla juomavaihtoehdoilla. Henkilökuntamme myös opastaa mielellään sopivien ruokajuomien valinnassa ja baarimestarimme loihtivat drinkkejä myös toiveiden mukaan.

Maiemakahvila Spiella Levin eturinteen tuntumassa.

Maisemakahvila Spiella

Hotellimme pihapiiristä löytyy upea maisemakahvila Spiella, joka tarjoilee herkkuja henkeäsalpaavien maisemien äärellä. Nauti suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä kuumia & kylmiä juomia takkatulen lämmössä maisemia ihaillen!

Spiella on avoinna ke-la kello 11-17. Liput Cinema Levi Summitiin ja leffaherkut saat myös Spiellasta!

Tutustu Spiellaan!

Nuotion äärellä Cafe Panoramassa Levillä

Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka tunturimetsän suojassa! Café Panorama Laavu sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Järjestämme Laavulla yksityistilaisuuksia sekä ruokailuja ryhmille. Hotellimajoittujat saavat käyttää Laavua veloituksetta, kysy lisää vastaanotosta!

Tutustu ainutlaatuiseen Laavuun

Gold Digger Levi juhlatilat

Gold Digger & Sky Lounge

Oletko suunnittelemassa juhlia? Upea kullankaivuuteemainen tilausravintola ja -baari Gold Digger & Sky Lounge sijaitsee Hotel Levi Panoraman ylimmässä, 7. kerroksessa!

Tutustu uniikkiin juhlatilaan

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaana voit hyödyntää asiakasetuja hotelleissamme, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Tutustu kanta-asiakkuusohjelmaamme Kassiopeian kotisivuilla!

Liity nyt Star Memberiksi.