• Kala-annos À la carte ravintola Panoramassa Levillä

Ruoka ja juoma

Ravintola Panorama palvelee jälleen talvikaudella 2020-2021 päivittäin

Ravintola Panorama on monipuolinen maisemaravintola Levillä tarjoten aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja juomia sekä illallista. Panostamme maistuvaan ruokaan, kansainvälisiin ja lappilaisiin klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viini- ja juomavalikoimaan.

Upea sijainti Levin tunturikylän yllä luo mieleenpainuvan ravintolakokemuksen, ja suurista ikkunoista voikin ihailla ympäröivää luontoa, Levin tunturikylän valoja tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa.

Ravintola Panorama

Osoite: Tunturitie 205, Levi
(Hotel Levi Panorama, 1.-2. krs)

Pöytävaraukset:
Varaa verkossa tästä!
puh. 016 336 3000
email: restaurantpanorama@kassiopeia.fi

Aamiainen klo 7-10
À la carte klo 17-22

Ravintola Panoraman aamiaisella tarjolla mm. jugurtteja, myslejä, pähkinöitä ja puuroa.

Aamiainen Ravintola Panoramassa

Aamiainen, tuo päivän tärkein ateria! Runsas ja monipuolinen aamiainen on katettuna joka päivä Ravintola Panoramaan.
Klo 7-10, hinta ei majoittuville 14€/hlö

 

Spiella ravintolan herkullinen annos Levillä

Maistuvaa à la cartea Levillä viikon jokaisena päivänä klo 17-22

Ravintola Panoraman à la carte -menun pääroolissa ovat paikalliset ja lähialueen raaka-aineet. Menussa tarjotaan kuitenkin myös kansainvälisempiä herkkuja sekä lapsille sopivia annoksia. Ateria täydentyy laadukkaan juomalistamme antimista, josta tarjoilijat auttavat mieluusti valitsemaan sopivat ruokajuomat.

Katso menu

Ravintola Panoraman juoma- ja viinilistalta löytyy mm. erilaisia viinejä, joita ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee kuhunkin annokseen sopivaksi.

Monipuolisia juomia ja laaja viinilista

Haluamme täydentää ravintolakokemukset laadukkailla viineillä ja monipuolisilla juomavaihtoehdoilla. Henkilökuntamme myös opastaa mielellään sopivien ruokajuomien valinnassa ja baarimestarimme loihtivat drinkkejä myös toiveiden mukaan.

Maisemakahvila Spiella tarjoaa näkymät Levin kylän ylle ja kahvilatuotteita.

Maisemakahvila Spiella on avoinna ti-la klo 11-17

Hotellimme pihapiiristä löytyy upea maisemakahvila Spiella, joka tarjoilee herkkuja henkeäsalpaavien maisemien äärellä. Nauti suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä kuumia & kylmiä juomia takkatulen lämmössä maisemia ihaillen!

Tutustu Spiellaan

Nuotion äärellä Cafe Panoramassa Levillä

Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka tunturimetsän suojassa! Café Panorama Laavu sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Järjestämme Laavulla yksityistilaisuuksia sekä ruokailuja ryhmille. Hotellimajoittujat saavat käyttää Laavua veloituksetta, kysy lisää vastaanotosta!

Tutustu ainutlaatuiseen Laavuun

Gold Digger Levi juhlatilat

Gold Digger & Sky Lounge

Oletko suunnittelemassa juhlia? Upea kullankaivuuteemainen tilausravintola ja -baari Gold Digger & Sky Lounge sijaitsee Hotel Levi Panoraman ylimmässä, 7. kerroksessa!

Tutustu uniikkiin juhlatilaan

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaana voit hyödyntää asiakasetuja hotelleissamme, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Tutustu kanta-asiakkuusohjelmaamme Kassiopeian kotisivuilla!

Liity nyt Star Memberiksi.