• Kala-annos À la carte ravintola Panoramassa Levillä

Ruoka ja juoma - elämyksiä moneen makuun

Ravintola Panorama palvelee jälleen talvikaudella 2020-2021!

Ravintola Panorama on monipuolinen maisemaravintola Levillä tarjoten aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja juomia sekä illallista. Panostamme maistuvaan ruokaan, kansainvälisiin ja lappilaisiin klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viini- ja juomavalikoimaan.

Upea sijainti Levin tunturikylän yllä luo mieleenpainuvan ravintolakokemuksen, ja suurista ikkunoista voikin ihailla ympäröivää luontoa, Levin tunturikylän valoja tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa.

Hampurilaisateria Ravintola Panoramassa Levillä.

Aamiainen aloittaa onnistuneen päivän

Tervetuloa aloittamaan aamusi hotellimme aamiaiselle! Monipuolista aamiaista tarjoillaan päivittäin klo 7-10 hotellin ensimmäisen tai toisen kerroksen ravintolasalissa. Aamiaiselle ovat terevtulleita myös muut kuin hotellissa majoittuvat.

Aamiaispöydässä croissanttia ja kahvia Hotel Levi Panoramassa.

Lounaalle vaikka suoraan Levin rinteestä

Hotel Levi Panoraman lounasta tarjoillaan joka päivä talvikausina. Nauti lounas Levin tunturin laidassa ja ihaile tunturikylää ruokailun ohessa. Lounas tarjoillaan runsaasta buffet pöydästä ja kahvi / tee sekä jälkiruoka kuuluu hintaan.

Lounasbuffet Levin rinneravintolassa Panoramassa.

Maistuvaa à la cartea Levillä viikon jokaisena päivänä

Ravintola Panoraman à la carte -menun pääroolissa ovat paikalliset ja lähialueen raaka-aineet. Menussa tarjotaan kuitenkin myös kansainvälisempiä herkkuja sekä lapsille sopivia annoksia. Ateria täydentyy laadukkaan juomalistamme antimista, josta tarjoilijat auttavat mieluusti valitsemaan sopivat ruokajuomat.

Upea pihviannos á la carte ravintola Panoramassa Levillä.

Jälkiruoka-annos tarjoiltuna maisemaravintola Panoramassa Levillä, Kittilässä.

Monipuolisia juomia ja laaja viinilista

Haluamme täydentää ravintolakokemukset laadukkailla viineillä ja monipuolisilla juomavaihtoehdoilla. Henkilökuntamme myös opastaa mielellään sopivien ruokajuomien valinnassa ja baarimestarimme loihtivat drinkkejä myös toiveiden mukaan.

Ravintola Panoraman juoma- ja viinilistalta löytyy mm. erilaisia viinejä, joita ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee kuhunkin annokseen sopivaksi.

 

Pöytävaraukset:
Puh. 016 336 3000 | restaurants@golevi.fi

Yhteystiedot:
Ravintola Panorama, Hotel Levi Panorama, 1.-2. krs | Tunturitie 205, Levi

 

Maisemakahvila Spiella tarjoaa näkymät Levin kylän ylle ja kahvilatuotteita.

Maisemakahvila Spiella

Hotellimme pihapiiristä löytyy upea maisemakahvila Spiella, joka tarjoilee herkkuja henkeäsalpaavien maisemien äärellä. Nauti suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä kuumia & kylmiä juomia takkatulen lämmössä maisemia ihaillen!

Tutustu Spiellaan

Nuotion äärellä Cafe Panoramassa Levillä

Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka tunturimetsän suojassa! Café Panorama Laavu sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Järjestämme Laavulla yksityistilaisuuksia sekä ruokailuja ryhmille.

Tutustu ainutlaatuiseen Laavuun

Gold Digger Levi juhlatilat

Gold Digger & Sky Lounge

Oletko suunnittelemassa juhlia? Upea kullankaivuuteemainen tilausravintola ja -baari Gold Digger & Sky Lounge sijaitsee Hotel Levi Panoraman ylimmässä, 7. kerroksessa!

Tutustu uniikkiin juhlatilaan