• Ravintola Panorama annos

Ruoka ja juoma

TEE PÖYTÄVARAUS

Ravintola Panorama

Avoinna ma-su 17-22
Keittiö avoinna 21.30 asti

Ravintola Panorama, Hotel Levi Panorama, sesongin mukaan 1. tai 2.krs

Tunturitie 205, Levi
puh. 040 532 0569
Hotel Levi Panoraman vastaanotto
puh. 016 336 3000

Katso Oivahymy-raporttimme: Oivahymy.fi

 

Ravintola Panorama - à la carte ravintola Levitunturin maisemissa

Viihdy rennolla illallisella tai rentoudu lasillisella baarissa! Panostamme ravintolassamme maistuvaan ruokaan, kansainvälisiin ja lappilaisiin klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viini- ja juomavalikoimaan.

Ravintola Panorama toimii sesongin mukaan Hotel Levi Panoraman 1. tai 2. kerroksessa.Talvikaudella ravintola sijaitsee 1. kerroksessa ja tunnelmallisesta ravintolatilasta on näkymä sisäpihalle. ​Kevät/kesä- ja syyskaudella ravintola sijaitsee 2. kerroksessa ja ikkunoista avautuu näkymät Lapin aavoille ja tuntureille.

Katso menu

Grillijuhlat Levillä Ravintola Panoramassa.

Ravintola Panoraman grillijuhlat kesälauantaisin

Kesän parhaat grilliherkut tulevat Ravintola Panoraman grillistä! Runsas buffet on katettuna  kesälauantaisin 22.6.-3.8.2024. klo 17-21.

Katso menu varaa paikkasi kesän maukkaimpiin grillijuhliin!

(Huom!  À la cartea ei tarjoilla grilli-iltoina)

 

Lue lisää.

Ravintola Panoraman aamiaisella tarjolla mm. jugurtteja, myslejä, pähkinöitä ja puuroa.

Panorama Buffet – aamiais- ja lounasravintola rinteessä

Panorama Buffet on tilava ja viihtyisä aamiais- ja lounasravintola Hotel Levi Panoraman 1. kerroksessa. Aloita aamusi runsaalla aamiaisbuffetilla ja poikkea lounaalle laskettelun lomassa. Tarjoilemme myös kokous- ja tapahtumalounaat Panorama Buffetissa.​

Lue lisää.

Hotel Levi Panorama's Sky Bar & lounge.

Panorama Sky Bar

Panorama Sky Bar on upea ja rento kattobaari Hotel Levi Panoraman ylimmässä, 7. kerroksessa. Panorama Sky Bar tarjoaa mahtavat näköalat yli Levin tunturikylän myös naapurituntureille, jopa Pallakselle asti. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta vaikka suoraan rinteestä!

Panorama Sky Bar on tällä hetkellä kiinni. Ylhäällä voi edelleen käydä ihailemassa maisemia yksityistilaisuuksien ulkopuolella.

Tila on varattavissa myös yksityiskäyttöön.​

Lue lisää.

Café Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka tunturimetsän suojassa! Café Panorama Laavu sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Järjestämme Laavulla yksityistilaisuuksia sekä ruokailuja ryhmille.

 

Lue lisää.

Café Spiella in Levi.

Maisemakahvila Spiella

Café Spiella on viehättävä ja tunnelmallinen maisemakahvila Levin eturinteen tuntumassa Hotel Levi Panoraman vieressä. Spiellassa voit nauttia henkeäsalpaavien maisemien äärellä keittolounaan tai herkullisia suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä kuumia ja kylmiä juomia.

Spiellan yhteydessä on saamelaiskulttuuria esittelevä Samiland-näyttely, johon lippuja voi ostaa kahvilasta sekä kahvilan ollessa suljettu hotelli Levi Panoraman vastaanotosta. Samassa rakennuksessa on myös elokuvateatteri Cinema Levi Summit.​​ Liput Cinema Levi Summitiin ja leffaherkut saat myös Spiellasta!

Lue lisää.

 

 

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaana voit hyödyntää asiakasetuja hotelleissamme, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Tutustu kanta-asiakkuusohjelmaamme Kassiopeian kotisivuilla!

Liity nyt Star Memberiksi.