• Kala-annos À la carte ravintola Panoramassa Levillä

Ruoka ja juoma

Ravintola Panorama palvelee jälleen talvikaudella 23.11.2020 alkaen!

Ravintola Panorama on monipuolinen maisemaravintola Levillä tarjoten aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja juomia sekä illallista. Panostamme maistuvaan ruokaan, kansainvälisiin ja lappilaisiin klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viini- ja juomavalikoimaan.

Upea sijainti Levin tunturikylän yllä luo mieleenpainuvan ravintolakokemuksen, ja suurista ikkunoista voikin ihailla ympäröivää luontoa, Levin tunturikylän valoja tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa.

Ravintola Panorama

Osoite: Tunturitie 205, Levi (Hotel Levi Panorama, 1.-2. krs)

Pöytävaraukset

Puh. 016 336 3000
email: restaurants@golevi.fi

Joulun ajan ravintolatarjontamme

Kiireetön joulu Panoramassa tarkoittaa nauttimista ja siihen oleellisena osana kuuluu herkullinen ruoka. Joulun odotukseen kuuluu pikkujoulut ja turvallisesti ne vietät Panoraman väljissä tiloissa pienellä tai hieman suuremmallakin seurueella.

Katso joulun illallisemme sekä pikkujoulumenu!

Katso uuden vuoden illallinen kylän valojen yllä!

Värikäs hedelmävati hotelliaamiaisella maisemahotelli Levi Panoraman ravintolassa.

Lounas Ravintola Panoramassa

Tarjolla runsas lounas 23.11. – 14.12.2020

Herkullinen lounas on katettuna joka päivä klo 11-14 hintaan 12€.

Spiella ravintolan herkullinen annos Levillä

Maistuvaa à la cartea Levillä viikon jokaisena päivänä

Ravintola Panoraman à la carte -menun pääroolissa ovat paikalliset ja lähialueen raaka-aineet. Menussa tarjotaan kuitenkin myös kansainvälisempiä herkkuja sekä lapsille sopivia annoksia. Ateria täydentyy laadukkaan juomalistamme antimista, josta tarjoilijat auttavat mieluusti valitsemaan sopivat ruokajuomat.

Tutustu menuun täältä!

Ravintola Panoraman juoma- ja viinilistalta löytyy mm. erilaisia viinejä, joita ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee kuhunkin annokseen sopivaksi.

Monipuolisia juomia ja laaja viinilista

Haluamme täydentää ravintolakokemukset laadukkailla viineillä ja monipuolisilla juomavaihtoehdoilla. Henkilökuntamme myös opastaa mielellään sopivien ruokajuomien valinnassa ja baarimestarimme loihtivat drinkkejä myös toiveiden mukaan.

Maisemakahvila Spiella tarjoaa näkymät Levin kylän ylle ja kahvilatuotteita.

Maisemakahvila Spiella

Hotellimme pihapiiristä löytyy upea maisemakahvila Spiella, joka tarjoilee herkkuja henkeäsalpaavien maisemien äärellä. Nauti suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä kuumia & kylmiä juomia takkatulen lämmössä maisemia ihaillen!

Tutustu Spiellaan

Nuotion äärellä Cafe Panoramassa Levillä

Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka tunturimetsän suojassa! Café Panorama Laavu sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Järjestämme Laavulla yksityistilaisuuksia sekä ruokailuja ryhmille.

Tutustu ainutlaatuiseen Laavuun

Gold Digger Levi juhlatilat

Gold Digger & Sky Lounge

Oletko suunnittelemassa juhlia? Upea kullankaivuuteemainen tilausravintola ja -baari Gold Digger & Sky Lounge sijaitsee Hotel Levi Panoraman ylimmässä, 7. kerroksessa!

Tutustu uniikkiin juhlatilaan

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaana voit hyödyntää asiakasetuja hotelleissamme, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Tutustu kanta-asiakkuusohjelmaamme Kassiopeian kotisivuilla!

Liity nyt Star Memberiksi.