Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Ruskamatka – Levi

Ruskamatka - Levi

Maaruska Levillä.

Lapin ruska kutsuu retkeilemään!

Lapin ruska ei ole turhaan käsite. Syksyn väriloisto on hengästyttävän upea ja myös revontulia näkee usein elokuun lopusta alkaen! Ruska-aikaan voi lomailla omatoimisesti tai nauttia runsaasta tapahtumien ja kulttuurin kirjosta, kuten Levin Ruskamaratonista, ohjatuista retkistä sekä museoista ja taidegallerioista.

Syksy on Lapissa paitsi ruskan värien, niin myös aktiivista revontulien aikaa. Lähde ihailemaan Lapin väriloistoa luonnossa patikoiden tai vaikkapa pyöräillen.

Varaa aktiviteetti

 

Panorama Open on golfkisa Levillä, Lapissa, jossa voi pelatessa tavata poroja kentällä!

Ruska-aika on myös suosituinta golfaikaa Levillä

Levin upealla, Tallojärven ympärille rakennetulla golfkentällä nautit golfkierroksista arktisen upeissa tunturimaisemissa. Levin aktiivisen tunturikylän palvelut ravintoloista kahviloihin ja keilahallista kylpylään takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen loman!

Varaa aktiviteetti

Hotel Levi Panorama Lappi Lapland Suomi Finland

Majoitu Levin tunturihotellissa

Hotel Levi Panoramassa nautit korkeatasoisesta majoituksesta Levin aitiopaikalla, ja nauti upeasta alkusyksyn väriloistosta tuntureilla patikoiden ja Levin aktiviteeteista nauttien.

Varaa aktiviteetti

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Tiesitkö, että voit nyt liittyä Kassiopeian Star Memberiksi ja hyödyntää kanta-asiakasetuja majoituksiin, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Lue lisää kanta-asiakkudesta: kassiopeia.fi

Hotellihuoneet

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky suite in Hotel Levi Panorama opens a magical sky view in Lapland.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Junior Suite
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita. Osassa huoneista on oma sauna ja osassa kylpyamme. Huoneissa on myös valoisa oleskelualue vuodesohvalla.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Hotel Levo Panoraman Standard-huone
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää