Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Ruskamatka Leville

Lapin ruska kutsuu retkeilemään!

Maaruska Levillä.

Varaa ruskamatka Leville!

Lapin ruska ei ole turhaan käsite. Syksyn väriloisto on hengästyttävän upea ja myös revontulia näkee usein elokuun lopusta alkaen! Ruska-aikaan voi lomailla omatoimisesti tai nauttia runsaasta tapahtumien ja kulttuurin kirjosta, kuten Levin Ruskamaratonista, ohjatuista retkistä sekä museoista ja taidegallerioista.

Syksy on Lapissa paitsi ruskan värien, niin myös aktiivista revontulien aikaa. Lähde ihailemaan Lapin väriloistoa luonnossa patikoiden tai vaikkapa pyöräillen.

Varaa majoitus

 

Panorama Open on golfkisa Levillä, Lapissa, jossa voi pelatessa tavata poroja kentällä!

Ruska-aika on myös suosituinta golfaikaa Levillä ja pelaamaan pääsee aamusta myöhäiseen iltaan. Kylän palvelut ravintoloista kahviloihin ja keilahallista kylpylään takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen loman! Levin upea Tallojärven ympärille rakennetulla golfkentällä nautit golfkierroksista arktisen upeissa tunturimaisemissa.

Katso aktiviteetit Levillä

Ruskamatkalle Leville

Hotel Levi Panorama Lappi Lapland Suomi Finland

Lähde nauttimaan ruskasta Lapin Leville. Varaa majoitus Levin tunturihotellista, Hotel Levi Panoramasta ja nauti upeasta alkusyksyn väriloistosta tuntureilla patikoiden ja Levin aktiviteeteista nauttien.

Varaa majoitus

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko jo Star Member?

Tiesitkö, että voit nyt liittyä Kassiopeian Star Memberiksi ja hyödyntää kanta-asiakasetuja majoituksiin, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Lue lisää kanta-asiakkudesta: kassiopeia.fi

Hotellihuoneet

Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita, joissa on 100 cm leveät vuoteet kahdelle sekä valoisa oleskelualue vuodesohvalla. Osassa huoneista on sauna ja osassa kylpyamme.

Lue lisää
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää