• wellness
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Joogamatka Leville

Keskikesän joogaviikonloppu Levillä

Hotel Levi Panoraman huikat maisemat

Haluatko irtautua arjen kiireistä, hemmotella itseäsi ja uppoutua joogan maailmaan? Oletko vasta-alkaja, joka kaipaa opastusta tai kokenut joogaaja, joka haluaa syventää osaamistaan? Meillä on sinulle nyt täydellinen viikonlopputapahtuma!

Viikonloppuun sisältyy monipuolisesti tunteja ja nautit herkullisista, terveellisistä aterioista, jotka tukevat kehon hyvinvointia. Rinnehotelli Hotel Levi Panoramasta ja Levi Summitista avautuvat huikeat maisemat Levin tunturikylän ylle ja aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Joogaviikonloppu toteutetaan yhteistyössä Yoga Feenixin kanssa kanssa.

Tervetuloa joogamatkalle, jossa Levin luonnon keskellä, yöttömässä yössä, jokainen asana heijastaa Lapin lumoa ja rauhaa.

Yoga Feenix -joogaviikonloppu 28.-30.6.

Hotel Levi Panoraman huone.

Yoga Feenix -joogaviikonloppupaketti sisältää:

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamupalan
  • saunaosaston käytön
  • joogaohjelman
  • ohjelman mukaiset ruokailut

Kokonaisuuden hinta jaetussa kahden hengen huoneessa 283 € / henkilö / viikonloppu. Kokonaisuus yhden hengen huoneessa 350 € / viikonloppu. Maksu varauksen yhteydessä.

Varaa nyt

Myyntipalvelumme Levillä:
ma-pe klo 9-16 | Puh. +358 (0)40 456 2059

Peruutusehto: Varauksen voi peruuttaa 14 vrk ennen tapahtumaa (14.6. mennessä). Ennakkomaksu palautetaan.

Mikäli osallistujien mimimimäärä ei toteudu 14 vrk ennen tapahtumaa, voi järjestäjä peruuttaa tapahtuman, jolloin maksut palautetaan.
Päivitys 17.6.: Joogaviikonloppu toteutetaan. Vielä on muutamia paikkoja vapaana -ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme! 

Joogaaja Levillä.

Joogaviikonloppu 28.-30.6. - Yoga Feenix

Pe 28.6.

klo 15.00 alkaen sisäänkirjautuminen hotelliin ​
klo 17.00 Lempeä laskeutuminen viikonlopun viettoon. Kehoa ja mieltä hellivä hathajooga​
klo 18.00 Rentouttava sointukylpy​
klo 19.00–21.00 kasvispainotteinen illallisbuffet​

La 29.6.​

klo 8.00–10.00 aamiaisbuffet​
klo 10.00 meditaatioharjoitus
klo 10.30 Vinyasa Flow jooga- dynaaminen joogaharjoitus​
klo 12.00–14.00 kasvispainotteinen lounasbuffet​
klo 14.00 yhteinen ulkoilu ja rumpumeditaatio leirinuotiolla (säävaraus). Teemme nuotion äärellä irtipäästämisen harjoituksen.​

​Vapaa aikaa olemiseen, saunomiseen, rentoutumiseen tai vaikka päiväunille​

klo 17.30 hermostoa rauhoittava ilta jooga ja rentoutuminen​
​klo 19.00–21.00 kasvispainotteinen illallisbuffet​

Su 30.6.​

klo 8.00–10.00 aamiaisbuffet​
klo 10.00 meditaatioharjoitus​
klo 10.30 lempeä hathajooga​
klo 12.00 joogaleirin päätös

Viikonloppu toteutetaan yhdessä Yoga Feenixin kanssa​
https://www.yogafeenix.fi

Otathan joogaviikonloppuun mukaan oman joogamaton, joogatiili / -vyön, (myös pitkän mallista huivia voi käyttää), lämmintä vaatetta tai pientä vilttiä voi käyttää rentoutumisissa. Vesipullo sekä ulkoiluun sopiva vaatetus. ​Joogamattoja ja välineitä on jonkin verran myös lainattavissa.

Joogaaja Levin vehreässä kesässä.

Ohjaaja Tanja Wunsch, Yoga Feenix

Levin kesäisen joogaviikonlopun 28.-30.6.2024 ohjaa jooga- ja hyvinvointivalmentaja, Yoga Feenixin perustaja Tanja Wunsch.

”Jooga ei ole pelkästään fyysistä liikettä, vaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen kuuntelua, läsnäoloa ja hyvinvointia tukevia valintoja. Tärkeintä ohjaustyössään on asiakasturvallisuus, positiivisuus ja hyvinvointia edistävien ideoiden ja ajatuksien jakaminen”.

Tanjalla on ohjauskokemusta jo lähes 30 vuotta ja hän on syntyisin Rovaniemeltä. Vahvat juuret Lapin luonnossa, kansainvälinen kokemus matkailualalta sekä pitkänlinjan ammatillinen osaaminen joogan- ja liikunnan ohjaamisesta, tuovat tälle joogaviikonlopulle monipuolisen, turvallisen ja innostavan ilmapiirin. Mukaan voit tulla, vaikka olisit vielä aloittelija joogassa. Liikkeitä tehdään aina omaa kehoa kuunnellen!

Koulutus: RYT200 Yoga Alliance, kansainvälinen joogaohjaajakoulutus, DanceFitYoga- koulutus, Kokonaisvaltainen hathajooga ohjaajakoulutus, työhyvinvointivalmentaja, SVOL:n ryhmäliikuntaohjaaja ja Luonto- ja Elämysmatkailualan Tutkinto.

Hiking in Lapland.

Tilaa tulevat joogatapahtumat sähköpostiisi!

Liity Kassiopeian uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat jatkossa tiedon tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.