• Maastopyöräilijä Levillä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Pyöräilijän aktiiviloma Leville

Pyöräilijän aktiiviloma Leville

Mukava vuode vaaleasävyisessä Junior Suite huoneessa Hotel Levi Panoramassa

Bike friendly -majoitus

Varaa pyöräilijän majoitus Leville maisemahotelli Hotel Levi Panoramassa! Hotellissa on pyörien säilytysmahdollisuus sisätiloissa, pyörien pesumahdollisuus ja itsepalvelupesula. Superior-huoneessa on myös kuivauskaappi.

Varaa Black Friday -hintaan.

Välkommen cyklister.

Pyöräilijän Levi

Lähde nyt vauhdikkaalle pyöräilijän aktiivilomalle kesäisille Lapin tuntureille! Levin upeat maisemat tarjoavat lukemattoman määrän pyöräreittejä monentasoisille pyöräilyn harrastajille. Nauti mielenkiintoisista ja hyvin huolletuista maastopyöräreiteistä tai lähde seikkailemaan villimpään luontoon.

Myös retkipyöräilijälle Lappi tarjoaa satoja tieajokilometrejä aina tunturista seuraavaan, joten aktiivipyöräilijäkin löytää matkoja moneen lähtöön.

Lue lisää Levin pyöräilyreiteistä

Pyöräilijä Levillä kesällä.

Vuokraa E-fatbike

Hill Ski Rent Leviltä vuokraat E-fatbike -pyörät Levin lomallesi! Hill Ski Rentillä on laaja valikoima Tunturin ja Rock Machinen ”sähköläskipyöriä”. Lue lisää!

Majoituksen yhteydessä pyörävuokran saat etuhintaan 70 €/päivä tai 50 €/3h sisältäen myös omavastuun poiston sekä kypärän.

 

Tarjoukset ja tapahtumat

Kilistelyt ravintola Panoramassa
Uudenvuoden illallinen

Tule juhlimaan uutta vuotta Ravintola Panoramaan 31.12.2023! Tarjolla on upea buffet-illallinen  kahdessa kattauksessa, klo 18 ja klo 21.

Pyöräilyä Levillä talvella
Talviaktiviteetit ja safarit

Levillä löytyy tekemistä kaikille! Varaa talviretki valmiiksi verkosta

Jouluglögi
Joulun juhlabuffet

Tervetuloa nauttimaan joulun makuja Panorama Buffetiin 24.12. & 25.12.!Runsas joulun juhlabuffet sisältää maukkaita alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja.

Hääpari leikkaa hääkakkua Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!