• Upea maisemakokoustila Levi Summitissa sopii monenlaisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin Levillä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Tapahtumakeskus Levi Summit

Tapahtumakeskus Levi Summit

Tapahtumakeskus Levi Summiti kuvattuna ilmasta Levin kylän yltä.

Järjestä todellinen huippukokous!

Levin tunturikylän yllä, rinteessä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa Lapin upeimmat puitteet kokouksien järjestämiseen ympäri vuoden. Monipuoliset tilat mahtavilla tunturimaisemilla luovat täydellisen ympäristön juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen niin pienille kuin suurillekin tapahtumille.

Yhteystiedot:

Levi Summit | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | sales@kassiopeia.fi

Miksi kokous juuri Levi Summitissa?

Oli kyseessä sitten kokous, Tyky-päivät, messut tai yksityistilaisuus, monipuoliset ja muunneltavat tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tapahtuman. Käytössäsi on viimeisintä teknologiaa edustava kokoustekniikka.

Korkeatasoinen Hotel Levi Panorama tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä tarjoaa tyylikkään majoituksen 169 huoneen kera sekä laadukkaat ravintolapalvelut niin kokouksiin kuin upeille illallisille.

Summit Nordic -kokoustilat Koko m² Paikkoja
1 tila käytössä 35-55 10 – 30
2 tilaa yhdistettynä 90-110 30 – 68
3 tilaa yhdistettynä 145-165 60 – 96
4 tilaa yhdistettynä 200-220 90 – 128
5 tilaa yhdistettynä 255-275 110 – 160
6 tilaa yhdistettynä 310 120 – 180
Spiella Café & Restaurant 140 n. 70
Bankettiruokailut n. 450
Levi Summit kokoustila auditorio

Auditorio

Tarvitsetko enemmän tilaa tapahtumaasi ja näytön, josta varmasti kaikki, jopa 436 osallistujaa pystyvät seuraamaan esitystä? Avarassa audiotoriossamme on laajakangas ja mukavat istuimet työskentytasoilla.

Lue lisää Levi Summitin auditoriosta!

Talvipyöräilijä Levillä

Yhdistä kokoukseesi aktiviteetteja

Levi tarjoaa jokaiselle vuodenajalle loputtoman määrän aktiviteetteja, joita voit yhdistää tapahtumaasi. Talvisin voi esimerkiksi lasketella, hiihtää, lumikenkäillä, lähteä koiravaljakkoajaelulle tai osallistua vauhdikkaaseen laserpeliin ulkona. Kesäaikaan voi lähteä tutustumaan luontoon jalkaisin, pyörillä, ratsastaen tai vesiteitse esimerkiksi meloen. Levillä on myös mm. luonnonkaunis 9-reikäinen Levi Golfin golfkenttä, seikkailupuisto ja frisbeegolfrata. Tutustu kokonaisuudessaan Levin aktiviteettitarjontaan täältä.

Maisema Levi-tunturiin avautuu tapahtumakeskus levi Summitista.

Katso video Levi Summitin tapahtumatiloista ja upeista maisemista.

Referenssejä tiloissamme järjestytyistä tapahtumista:

“Levi Summitin tilat taipuivat loistavasti PUOti kiinni ja TILA myyntiin -Suomen kiertueen tapahtumapaikaksi. Esitykseen saapui hiihtolomien 2019 aikaan lähes kolmesataa huumorinystävää viettämään nauruntäyteistä iltaa. Keikan asiakaspalaute oli innostunutta ja esiintyjäkin nautti täysin rinnoin!”

– Jukka Puotila

Kittilän Ihmiset ry on järjestänyt useita hyvänmielen tapahtumia niin Levi Summitissa kuin Hotel Levi Panoramassa. Viimeisimpänä elokuussa 2018 järjestettiin illallistanssitapahtuma, joka oheisohjelmineen keräsi kaikkineen noin 250 osallistujaa. ”On ollut ilo huomata kuinka sujuvasti ja joustavasti kaikki suunniteltu on toteutunut. Meistä tuntuu, että koko talon henkilökunta on paneutunut kanssamme tähän tilaisuuteen ja se on hyvä tunne!”

– Kittilän Ihmiset ry

Ota yhteyttä, me autamme sinua luomaan uniikin tilaisuuden!

Levi Summit | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | sales@kassiopeia.fi

Romanttinen häätila evin tunturimaisemassa, Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Juhlatilat Levin tunturikylän yllä

Monipuoliset tilamme takaavat mahtavat puitteet aina pienistä perhetapahtumista suuriin juhlatilaisuuksiin, häihin ja vaikka messuihin.

Tutustu juhlatiloihin

Tapahtumat Cafe Panoraman Laavulla

Ravintolapalvelut

Ravintoloissamme nautit upean maisema-aamiaisen, herkullisen lounaan ja illallisen lyhyen tai pitkän kaavan mukaan. Tiloissamme toimii myös kahvila ja baari sekä hotellin 7. kerroksen baaritila Gold Digger & Sky Lounge, jossa voit järjestää yksityistilaisuuden vaikka karaoken merkeissä!

Lue lisää ravintolapalveluistamme