• Levi avautuu upeana näkymänä Hotel Levi Panoraman ikkunoista.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Kokous- & juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Romanttinen häätila evin tunturimaisemassa, Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Kokoukset tai juhlat Hotel Levi Panoramassa

Hotel Levi Panoraman kokoustilat sekä erilaiset ravintolatilat soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin. Panorama on ainoa rinteessä sijaitseva hotelli Levitunturissa, ja hotellin kokoustiloista onkin upeat maisemat Levin eturinteeseen.

Hotellissa on ravintoloiden yhteydessä kaksi kokouskabinettia: toisessa kerroksessa näköalaravintola Panoraman yhteydessä sijaitseva kabinetti sekä seitsemännessä kerroksessa Sky Bar & Loungen yhteydessä sijaitseva Kultakabinetti. Lisäksi hotellin ravintolat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin. Ehkäpä unelmasi on häät Levillä tai mielessäsi on yritystapahtuma hotellissa Levitunturissa?

Myyntipalvelumme kertoo mielellään lisää ja auttaa tapahtumasuunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä:

Puh. 040 456 2059
Sähköposti: sales@kassiopeia.fi

Tutustu sähköiseen esitteeseemme

Upea maisemakokoustila Levi Summitissa sopii monenlaisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin Levillä.

Levi Summit

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Hotel Levi Panoraman henkilökunta huolehtii tapahtumasi sujuvuudesta ja ravintola toteuttaa tarjoilut toiveesi mukaan aamiaisesta ja kokouskahveista gaalaillalliseen. Halutessasi voit ostaa koko paketin samasta osoitteesta: hotellin yhteistyökumppanien kautta järjestyvät helposti myös lisäpalvelut aina esiintyjistä gondoli- tai bussikuljetuksiin.

Varaa vaikka koko 436-paikkainen auditorio!

Lue lisää Tapahtumakeskus Levi Summitista.

Katso University of Oulun kokousvideo Leviltä.

Upea kokous- ja juhlatila Levillä.

Sky Bar & Lounge

Hotellin kattokerroksen upea kokous- ja juhlatila Sky Bar ja lasiseinäinen lounge kutsuvat viettämään tapahtumia!

Lue lisää uniikista juhlatilasta!

Hääkakun leikkaaminen Hotel Levi Panoraman maisemajuhlatilassa Levillä.

Häät ja juhlat

Etsitkö luonnonläheistä ja ikimuistoista hää- tai juhlatilaa Lapista? Hotellimme tilat taipuvat monenlaisiin häihin ja tilaisuuksiin niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin suurempiin näyttäviin juhliin.

Tutustu tiloihimme!