• Tapahtumakeskus Levi Summitin upea maisemakokoustila sopii monenlaisiin tapahtumiin, niin pienempiin kuin suurempiin!
  • Levi avautuu upeana näkymänä Hotel Levi Panoraman ikkunoista.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Kokous- & juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat upeissa maisemissa!

Hotel Levi Panoraman upeat maisemalliset kokoustilat Levillä sekä erilaiset ravintolatilat soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin. Panorama on ainoa rinteessä sijaitseva hotelli Levitunturissa, ja hotellin kokoustiloista onkin upeat maisemat Levin eturinteeseen.

Hotellissa on ravintoloiden yhteydessä kaksi kokouskabinettia: toisessa kerroksessa näköalaravintola Panoraman yhteydessä sijaitseva kabinetti sekä seitsemännessä kerroksessa Gold Digger Sky Loungen yhteydessä sijaitseva Kultakabinetti. Lisäksi hotellin ravintolat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin. Ehkäpä unelmasi on häät Levillä tai mielessäsi on yritystapahtuma hotellissa Levitunturissa?

Romanttinen häätila evin tunturimaisemassa, Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Tapahtumakeskus Levi Summit - Upeimmat kokoustilat Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Kokoustilat Levi Summitissa avaavat upean maiseman Levin tuntureille.

Hotel Levi Panoraman henkilökunta huolehtii tapahtumasi sujuvuudesta ja ravintola toteuttaa tarjoilut toiveesi mukaan aamiaisesta ja kokouskahveista gaalaillalliseen. Halutessasi voit ostaa koko paketin samasta osoitteesta: hotellin yhteistyökumppanien kautta järjestyvät helposti myös lisäpalvelut aina esiintyjistä gondoli- tai bussikuljetuksiin.

Lue lisää Tapahtumakeskus Summitista täältä

Katso University of Oulun kokousvideo Leviltä.

 

Myyntipalvelumme kertoo mielellään lisää ja auttaa tapahtumasuunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä:

Puh. 040 456 2059
Sähköposti: sales@golevi.fi

Kokoustila upeilla maisemilla Levillä.

Tapahtumakeskus Levi Summit

Monipuoliset kokoustilat Levillä! Järjestä kokous, juhlat tai messut -varaa vaikka koko 436-paikkainen auditorio.

Järjestä tilaisuus Levillä!

Upea kokous- ja juhlatila Levillä.

Gold Digger & Sky Lounge

Hotellin kattokerroksen upea kokous- ja juhlatila Gold Digger ja lasiseinäinen Sky Lounge kutsuvat viettämään tapahtumia!

Lue lisää uniikista juhlatilasta!

Hääpari leikkaamassa hääkakkua Leviin upeassa juhlatilassa Hotel Levi Panoramassa Levillä.

Häät ja juhlat

Etsitkö luonnonläheistä ja ikimuistoista hää- tai juhlatilaa Lapista? Hotellimme tilat taipuvat monenlaisiin häihin ja tilaisuuksiin niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin suurempiin näyttäviin juhliin.

Tutustu tiloihimme!