• Levi Golfin kenttä.

Golfloma Levi, Kittilä

Golfpaketti K5 Villakseen

Kausi 2023 on päättynyt!

Nyt voit varata meiltä golfloman, joka sisältää majoitukset ja green feen Levi Golfin viheriöille. Valitse haluamasi ajankohta sekä henkilömäärä ja tutustu golfpakettivaihtoehtoihimme. Ensi kesän golfpaketit tulevat myyntiin talvella 2024.Panorama Open on golfkisa Levillä, Lapissa, jossa voi pelatessa tavata poroja kentällä!

Golf-paketti Leville

Koe Levin ruuhkattomat väylät.
Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee kauniilla alueella Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri. Kesällä voitkin pelata vaikka yögolfia. Varaa golf-loma Hotel Levi Panoramaan.

Varaa aktiviteetti

Varaa oma K5 Villas huoneistomökki ja kierrokset Levi Golfissa
Nauti golflomasi Levillä viihtyisässä ja hyvin varustellussa K5 Villaksessa. Mökissä on runsaasti tilaa, joten ne sopivat erinomaisesti suuremmille ryhmille. Majoittumaan mahtuu mukavasti 1-8 henkilöä.

Varaa aktiviteetti

Golfia tunturimaisemissa

Koe Levin valoisat viikot ja ruuhkattomat väylät

Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee kauniilla alueella Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Täällä saat pelata mieleenpainuvissa Lapin tunturimaisemissa. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri. Kesällä voitkin pelata vaikka yögolfia.

Golfkurssit Levillä

Haluatko kehittää pelitaitojasi tai aloittaa golfharrastuksen? Vietä aktiivinen loma Levillä perehtymällä golfin saloihin. Levi Golf tarjoaa kesän aikana teemakursseja ja lomaillessa on mahdollista suorittaa myös Green Card, eli golfin “ajokortti”.

Golfkurssit ensi kaudelle julkaistaan talvella 2024

Yhdistä Levin lomasi lempiharrastukseesi golfiin ja paranna osaamistasi vaikkapa lähipelissä, puu- tai rautamailoilla. Hotel Levi Panoraman tilavissa ja viihtyisissä huoneissa majoitut golfkurssin aikana mukavasti.

Kysy lisää golfkursseista ja pelioikeuksista Levi Golfista.

Koe Levin kesä!

Kilistelyt ravintola Panoramassa
Uudenvuoden illallinen

Tule juhlimaan uutta vuotta Ravintola Panoramaan 31.12.2023! Tarjolla on upea buffet-illallinen  kahdessa kattauksessa, klo 18 ja klo 21.

Pyöräilyä Levillä talvella
Talviaktiviteetit ja safarit

Levillä löytyy tekemistä kaikille! Varaa talviretki valmiiksi verkosta

Jouluglögi
Joulun juhlabuffet

Tervetuloa nauttimaan joulun makuja Panorama Buffetiin 24.12. & 25.12.!Runsas joulun juhlabuffet sisältää maukkaita alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja.

Hääpari leikkaa hääkakkua Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!