• Golfkenttä Levillä, Taalojärven ympärillä.

Golfloma Levillä Kittilässä

Golfia tunturimaisemissa

Koe Levin valoisat viikot ja ruuhkattomat väylät

Lähde nauttimaan golfkierroksista Lapin valoisaan kesään tai ruskan väreissä komeilevien tunturien äärelle, Kittilän Leville! Levi Golfin Taalojärven 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee kauniilla alueella Levi-tunturin koillisrinteiden juurella. Täällä saat pelata mieleenpainuvissa Lapin tunturimaisemissa. Levi Golfin kenttä on valon riittäessä auki kellon ympäri. Kesällä voitkin pelata vaikka yögolfia.

Varaa nyt majoitus Levin viheriöiden ääreen Hotel Levi Panoramasta.

Varaa nyt

Elämme poikkeusaikoja, ja siksi kaikkiin varauksiin sovelletaan joustavaa ehtoa. Mikäli joudut siirtämään matkaasi tai perumaan sen Covid-19 matkustusrajoitusten tai sairastumisen vuoksi, voit tehdä sen kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Myyntipalvelumme auttaa lisäkysymyksissä arkisin klo 9-16, sales@kassiopeia.fi tai puh. 040 4562059

Golfkurssit Levillä

Haluatko kehittää pelitaitojasi tai aloittaa golfharrastuksen? Vietä aktiivinen loma Levillä perehtymällä golfin saloihin. Levi Golf tarjoaa kesän aikana teemakursseja ja lomaillessa on mahdollista suorittaa myös Green Card, eli golfin “ajokortti”.

Golfkurssit kaudella 2022

Yhdistä Levin lomasi lempiharrastukseesi golfiin ja paranna osaamistasi vaikkapa lähipelissä, puu- tai rautamailoilla. Hotel Levi Panoraman tilavissa ja viihtyisissä huoneissa majoitut golfkurssin aikana mukavasti.

Kysy lisää golfkursseista ja pelioikeuksista Levi Golfista.

Tarjouksemme juuri nyt!

Uutuuselokuvia Levillä

Levillä voit nauttia myös uutuuselokuvista. Liput Levi Summitista 10 € / 7,5 € (lapset alle 12-vuotta sekä Levipassilla).

Häät Levillä
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!