• Levi talvella
  • Levi Summit kokoustila auditorio
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Tapahtumakeskus Levi Summit Auditorio

Ainoa auditorio Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summit pitää sisällään myös ainoan auditorion Levillä. Auditorio on jaettavissa äänieristävällä seinällä kahteen osaan. Etuosassa on 220 kiinteää istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa 216 istumapaikkaa. Katsomot on varustettu istumapaikkojen edessä olevilla työtasoilla. Takaosaa on mahdollista käyttää myös tasalattiaisena kokous- tai näyttelytilana yhdessä tai erikseen etuosan kanssa. Auditorion etuosan kruununa on 140 m² näyttämö.

Levi Summitin auditorio sopii 436-henkilölle kokouksiin ja tilaisuuksiin, vaikka yksityiseen elokuvanäytökseen.

Tämä auditorio Levillä tarjoaa puitteet niin kokouksille ja seminaareille kuin vaikkapa konserteille ja teatteriesityksillekin. Myös esimerkiksi tuotelanseeraukset onnistuvat tilassa mainiosti. Tila toimii myös 3D-elokuvateatterina ja halutessasi voit järjestää vaikkapa yksityisen elokuvanäytöksen!

Auditorion tekniikka

Auditoriossa on EAW:n line array -kaiutinjärjestelmä, joka kattaa koko auditorion. Järjestelmä on suunniteltu niin puhe- kuin konserttiäänentoistoon. Salissa on myös langaton mikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa usean puhujan yhtäaikaisen langattoman mikityksen esim. paneelikeskustelua varten. Auditorion valaistukseen on käytössä monen tyyppisiä liikkuvia valaisimia, joilla on mahdollisuus luoda juuri oikeanlainen tunnelma värein, kuvioin ja liikkeen avulla. Valaiseminen ei rajoitu ainoastaan lavalle vaan auditorion tilan valaisuun voidaan käyttää yli 70 LED-valaisinta, joita on sijoitettu sekä kattoon että seinille.

Moderni auditorio toimii myös 3D-elokuvateatterina. Lavalla on 12 x 6 m valkokangas, johon voi projisioida 2-3 erillistä kuvaa vierekkäin. Kuvalähteenä projektoreille voidaan käyttää tietokonetta, DVD-soitinta tai TV-signaalia.

Levi Summitin kokoustiloissa on moderni tekniikka käytössä helpottamaan kokouksen sujumista.

Levi Summitissa on keskusradiojärjestelmä, joka mahdollistaa radion ja CD-levyjen soiton sekä kuulutukset. Keskus¬radion avulla musiikki ja kuulutukset hoituvat ympäri taloa. Levi Summitissa on käytettävissä ilmainen langaton internet-yhteys.

Katso 360-panoramakuvat auditoriosta
Varaus- ja peruutusehdot

Levi Summit Tapahtumakeskuksen auditorion aula

Ota yhteyttä, me autamme sinua luomaan unohtumattoman tilaisuuden!

Levi Summit | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | sales@golevi.fi

Romanttinen häätila evin tunturimaisemassa, Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Kokous- ja juhlatilat

Tutustu upeisiin kokoustiloihin Levillä! Mahtavat puitteet aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin.

 

Tutustu kokous- ja juhlatiloihin