Juhannus 2023 Levillä

Keskikesän juhlaa ja kesäaktiviteetteja!

Lähde viettämään juhannusta Lappiin, yöttömän yön ja upean tunturiluonnon ääreen. Levillä riittää ohjelmaa ja aktiviteetta runsaasti läpi vuoden, joten voit viettää aktiivilomaa tai vain rentoutua maisemien ja vaikkapa Lapin makujen äärellä. Juhannuksena ravintola Panoraman grillimestarit valmistavat maukkaat grilliherkut, joten sinä voit keskittyä vain nauttimaan.

Tiesithän, että myös perheen lemmikit ovat tervetulleita meille yöpymään. Muistathan kuitenkin ilmoittaa etukäteen mukana matkustavasta lemmmikistä, niin osaamme varata teille lemmikkihuoneen.

Varaa nyt

Joulupukin kesämökki Levillä kesällä.

Keskikesän Juhlaa Levitunturissa

Koe ikimuistoinen juhannus 2023 Levillä! Napapiirin pohjoispuolella juhannusta vietetään aidosti yöttömässä yössä lumoavaa keskiyön aurinkoa ihaillen ja keskikesän juhlasta nauttien.

Levin juhannus on yhtä ihastuttavan omanlaisensa kuin tunturikylä itsekin. Levi Midnight Sun Rail Jam tuo talven keskelle kesää ja laskijoiden iloksi Hotel Levi Panoraman läheisyyteen avataan kesäparkki, jossa lasketaan juhannusaattona ja juhannuspäivänä. Juhannusaattona Gondoli2000-hissi kulkee keskiyöhön saakka ja Levijärvellä risteilee saunalautta.

Hotel Levi Panoraman majoittujilla on mahdollisuus tulistella Panorama Laavulla. Juhannussaunat lämpenevät hotellilla.

Varaa nyt majoituksesi ja tule viettämään elämysten juhannus tunturissa!

Hotel Levi Panorama
Tunturitie 205, 99130 Levi
Puh. 016 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Myyntipalvelu (ryhmät, kokoustilat, tapahtumat)
ma-pe klo 9-16
Puh. 040 456 2059
sales@kassiopeia.fi

Juhannuksen Grillijuhlat Levillä Ravintola Panoramassa.

Grilliherkkuja ravintola Panoramassa

Nyt voit tulla grillimestareidemme valmistamaan valmiiseen grilliherkkuja täynnä olevaan pöytään! Runsas grillibuffet on katettuna juhannuksena 24.6. klo 17-21.

Lue lisää ja varaa pöytä!

A sky view of the Hotel Levi Panorama in summer.

Tutustu Hotel Levi Panoramassa sijaitseviin Ravintola Panoramaan ja Samilandiin. Express Gondoli ja kesäkelkkarata antavat lomaan elämyksiä ja vauhtia Levin upeissa tunturmaisemissa.

Lue Levin alueen tapahtumista juhannuksena 2023