• Laskettelurinne Levillä talvella 2020-2021 Hotel Levi Panoraman pihapiirin vierestä kuvattuna
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Aktiviteetit ja tapahtumat Levillä

Levi Fell in spring.

Levin hiihtokeskus

Levin hiihtokeskus on kävijämäärältään suurin Suomen hiihtokeskuksista. 531 metriä korkea Levi-tunturi tarjoaa laskettelijoille jopa 43 rinnettä, joiden tasot vaihtelevat helpoista vaativiin, mustiin rinteisiin. Hiihtolatuja Leviltä löytyy satoja kilometrejä.

Levin monipuolinen hiihtokeskus avaa ensimmäiset rinteet ja ensilumen ladun lumiolosuhteista riippuen loka-marraskuussa. Näköalahissi Gondoli2000 on avoinna osittain myös sulan maan kauden aikaan ja Express-hissi kulkee Hotel Levi Panoraman palveluiden äärelle myöskin osittain sulan maankin kautena. Katso Levin rinne- ja latutilanne sekä aukiolot: Levi.ski. Voit ostaa hissiliput Levin laskettelurinteisiin helposti verkkokaupasta: levi.ski. Saatavilla on niin kerta-, viikko- kuin Lapin neljän hiihtokeskuksen yhteislippuja.

Hiihtäjä nauttii etätyäviikolla hiihtoladuista Levillä, Lapissa.

Maastohiihtäjille Levi on erinomainen valinta, valaistuja ja huollettuja latuja riittää niin lyhyille kuin pitkille retkille niin tasamaalla kuin suuremmilla korkeuseroilla. Myös lumikenkäily on suosittu aktiviteetti Levin ympäristössä niin Levi- kuin Kätkätuntureilla on talvikävelyreittejä.

Children enjoying snow in Levi, Finland.

Levin hiihtokeskus tarjoaa upeat puitteet koko perheen kanssa lomaileville. Lapsille on tarjolla useita lasten rinteitä, Junior-pikkuparkki sekä puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa. Lue lisää, kuinka Levi sopii erinomaisesti myös perheille.

Laskettelijat pääsevät kulkemaan Levillä vaivattomasti myös ilman autoa. Levin alueella kulkee kaksi Ski Bussia, jotka liikennöivät rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Tutustu Ski Bussien aikatauluihin, reitteihin ja hintoihin.

Elokuvateatteri Cinema Levi Summit tarjoaa uusimpia elokuvia suurelta näytöltä sekä elokuvaherkkuja, kuten popcornia.

Kulttuuri ja elokuvat Levillä

Levin tunturikylässä on vauhdikas ravintola- ja yöelämä, mutta myös elokuvateatteri ja kaikenlaista puuhaa koko perheelle. Elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa voi katsoa uusimpia elokuvia suurelta 12 x 6 m valkokankaalta. Elokuvaliput myydään Cafe Spiellasta, josta leffaeväät myös aikuiseenmakuun, teatterissa on A-oikeudet. Lipunmyynti avautuu puoli tuntia ennen näytöstä.

Elokuvat Levillä.

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitseva Samiland -näyttely kertoo saamelaisista.

Samiland

Samiland esittelee Euroopan Unionin ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten, historiaa ja nykypäivää. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke, ja se on avoinna Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä. Samiland pitää sisällään laajan sisänäyttelyn sekä 10.000 m² ulkonäyttelyalueen.

Nainen ja koira Levillä kesällä.

Levi elää vuoden ympäri

Aktiivinen Levi on ulkoilijan unelmakohde kaikkina vuodenaikoina. Lapin valoisat kesäyöt, syksyisen luonnon ruskan ja revontulien kauneus puhumattakaan lumisen talven ja kevään tarjoamista rinteistä ja laduista tunturimaisemissa aktivoivat liikkumaan. Koko perheelle löytyy vauhdikasta puuhaa ja elämyksiä mutta myös rauhallisempia vaihtoehtoja vaikkapa rinnepäivän jälkeen.

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Koko perheen kesäloma Lapissa

Levi on ihastuttava ja monipuolinen koko perheen lomakohde Lapin elämyslomaan. Lähde nauttimaan Lapin kesän taiasta golfaten, retkeillen, vesilajien parissa, maastopyöräillen tai ratsastaen.

Koko perheen puuhaa Levillä tarjoavat muun muassa seikkailupuisto, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, skatepark, trampoliinipuisto ja kesäkelkkarata. Sulan maan aikaan maisemia pääsee ihailemaan myös jännittävällä retkellä Gondoli2000 – maisemahissillä.

Hotel Levi Panoramassa majoittuu nyt koko perhe edullisesti kesän perhemajoitushintaan!

Lue lisää.

Pyöräilijät Levillä kesällä.

Pyöräilijän Levi

Levillä löytyy pyöräilijälle reittejä monenlaisissa maastoissa ja hyvin eritasoisille pyöräilyn harrastajille. Voit seikkailla koko perheen maastopyöräreiteillä tai lähteä vaativammalle pyöräretkelle villimpään maastoon. Retkipyörällä pääsee ajoteitä pitkin tunturista toiseen, joten aktiiviharrastajallekin riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Hotel Levi Panorama tarjoaa pyörän pesumahdollisuuden ja turvalliset varastotilat pyörän ja varusteiden säilyttämiseen. Lähde kesäisiin Levin tunturimaisemiin ja varaa nyt edullinen pyöräilijän majoitus Hotel Levi Panoramassa!

Lue lisää.

Golfia tunturimaisemissa

Golfaa Levillä

Oletko jo golfannut kesäyön auringossa? Levin elämyksellisellä, Taalojärven ympärille rakennetulla golfkentällä voit nauttia kesäisistä golfkierroksista tuntureiden rauhasta nauttien. Perinteisen golfkentän lisäksi Levillä pääsee harrastamaan myös frisbeegolfia sekä koko perheen minigolfia.

Lue lisää.

Tapahtumat Levillä 2022

Golfaajat Levillä.

Levillä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kesäkaudella löytyy pyöräilyn ja retkeilyn harrastajille ohjattuja retkiä ja kilpailuja. Voit myös lähteä haastamaan itsesi tunturimaratonille tai triathlonkilpailuun. Taalojärven upeissa maisemissa järjestettävä Panorama Open -golfkilpailu käydään vuosittain loppukesän viheriöillä ja juhlistetaan valon juhlaa koko perheen Venetsialaiset & Amazing Levi -tapahtumassa.

Katso lisää tapahtumista Levin tapahtumakalenterista.

Oletko sinä jo Kassiopeian kanta-asiakas?

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Star Member

Tiesitkö, että voit nyt liittyä Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaaksi ja saat käyttöösi sekä pysyviä etuja mutta myös kausietuja hotelleihimme, ravintoloihimme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitiin.

Liity Star Memberiksi!

Tarjoukset juuri nyt!

Jouluglögi
Joulun juhlabuffet 2021

Tervetuloa nauttimaan joulun makuja Panoramaan! Runsas joulun juhlabuffet on tarjolla 24.12. ja 25.12.

Uusi vuosi, ilotulitus
Uudenvuoden illallinen

Tule juhlistamaan uutta vuotta upeissa maisemissa! Meillä on tarjolla upea uudenvuoden illallinen 31.12.2021.

Häät Levillä
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!