• Café Laavun ikkunamaisema Levin Kittilässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Aktiviteetit ja tapahtumat Levillä

Backhotellet Hotel Levi Panorama och norrskenet.

Levi elää vuoden ympäri

Aktiivinen Levi on ulkoilijan unelmakohde kaikkina vuodenaikoina. Koko perheelle löytyy vauhdikasta puuhaa ja elämyksiä mutta myös rauhallisempia vaihtoehtoja vaikkapa rinnepäivän jälkeen.

Hotel Levi Panoraman asiakkaat voivat nyt varata erilaisia talviretkiä verkosta!

Snowmobile Park on tarjonnut loistavia retkiä, safareja ja unohtumattomia elämyksiä napapiirin yläpuolella vuodesta 1999 lähtien ja on saavuttanut vahvan maineen Suomen matkailumarkkinoilla. Vuosien varrella yritys on rakentanut vahvan uskottavuuden ja maineen laadukkaasta palvelustaan.
Varaa retkesi >>

Levin kevät 2023

Levi Summit kokoustila auditorio

Kulttuuri ja elokuvat Levillä

Levin tunturikylässä on vauhdikas ravintola- ja yöelämä, mutta myös elokuvateatteri ja kaikenlaista puuhaa koko perheelle. Elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa voi katsoa uusimpia elokuvia suurelta 12 x 6 m valkokankaalta. Elokuvaliput myydään Cafe Spiellasta, josta leffaeväät myös aikuiseenmakuun, teatterissa on A-oikeudet. Lipunmyynti avautuu puoli tuntia ennen näytöstä.

Elokuvat Levillä.

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitseva Samiland -näyttely kertoo saamelaisista.

Samiland

Samiland esittelee Euroopan Unionin ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten, historiaa ja nykypäivää. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke, ja se on avoinna Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä. Samiland pitää sisällään laajan sisänäyttelyn sekä 10.000 m² ulkonäyttelyalueen.

Levi Fell in spring.

Levin hiihtokeskus

Levin hiihtokeskus on kävijämäärältään suurin Suomen hiihtokeskuksista. 531 metriä korkea Levi-tunturi tarjoaa laskettelijoille jopa 43 rinnettä, joiden tasot vaihtelevat helpoista vaativiin, mustiin rinteisiin. Hiihtolatuja Leviltä löytyy satoja kilometrejä.

Levin monipuolinen hiihtokeskus avaa ensimmäiset rinteet ja ensilumen ladun lumiolosuhteista riippuen loka-marraskuussa. Näköalahissi Gondoli2000 on avoinna osittain myös sulan maan kauden aikaan ja Express-hissi kulkee Hotel Levi Panoraman palveluiden äärelle myöskin osittain sulan maankin kautena. Katso Levin rinne- ja latutilanne sekä aukiolot: Levi.ski. Voit ostaa hissiliput Levin laskettelurinteisiin helposti verkkokaupasta: levi.ski. Saatavilla on niin kerta-, viikko- kuin Lapin neljän hiihtokeskuksen yhteislippuja.

Children enjoying snow in Levi, Finland.

Levin hiihtokeskus tarjoaa upeat puitteet koko perheen kanssa lomaileville. Lapsille on tarjolla useita lasten rinteitä, Junior-pikkuparkki sekä puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa. Lue lisää, kuinka Levi sopii erinomaisesti myös perheille.

Laskettelijat pääsevät kulkemaan Levillä vaivattomasti myös ilman autoa. Levin alueella kulkee kaksi Ski Bussia, jotka liikennöivät rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Tutustu Ski Bussien aikatauluihin, reitteihin ja hintoihin.

Levillä tapahtuu ympäri vuoden. Katso Levin tapahtumat

Hiihtäjä nauttii etätyäviikolla hiihtoladuista Levillä, Lapissa.

Maastohiihtäjille Levi on erinomainen valinta, valaistuja ja huollettuja latuja riittää niin lyhyille kuin pitkille retkille niin tasamaalla kuin suuremmilla korkeuseroilla. Myös lumikenkäily on suosittu aktiviteetti Levin ympäristössä niin Levi- kuin Kätkätuntureilla on talvikävelyreittejä.

Huomasitko jo nämä?

Panoraman grilli-illat

Kesän parhaat grilliherkut tulevat Ravintola Panoraman grillistä! Runsas buffet on katettuna  kesälauantaisin 22.6.-3.8.2024. klo 17-21.
Katso menu  varaa paikkasi kesän maukkaimpiin grillijuhliin!

Joogaviikonloppu Levillä!
Keskikesän joogaviikonloppu

Irtaudu arjen kiireistä ja uppoudu joogan maailmaan. Tervetuloa joogamatkalle Lapin lumoon ja rauhaan. Joogaviikonloppu Levillä 28.-30.6.

Livekuvaa Levi Panoramasta
Livekuvaa tunturista

Hotellimme katolla on kamera, josta voi ihastella Levin tunturikylää ja hyvällä tuurilla nähdä myös revontulia!

Golfpelaa ja poro Levi Golfin golfkentällä.
Golfpaketti alk. 99 € / yö

Nyt voit varata golfloman (majoitus & green fee) kauttamme Levi Golfin upealle ja elämykselliselle kentälle ajalla 7.6. – 30.9.2024.

Meille on myönnetty Joutsenmerkki
Joutsenmerkki-hotelli

Hotel Levi Panoramalle ja hotellimme ravintoloille on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki.

Patikoija kesäisessä Levi-tunturissa.
Kesälomamatka Leville

Nyt varaat Hotel Levi Panoraman edulliset kesäyöt ajalle 5.5. – 31.8.2024​ alk. 89 € / yö verkkokaupastamme varauskoodilla: PROSUMMER

Juhannusyö Levillä.
Juhannus Levillä

Vietä unohtumaton juhannus Lapin yöttömässä yössä! Keskikesää juhlistetaan aktiivisella Levillä keskiyön auringosta nauttien.

Hääpari leikkaa hääkakkua Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Koko perheen loma Lapissa

Levi on ihastuttava ja monipuolinen koko perheen lomakohde Lapin elämyslomaan. Lähde nauttimaan Lapin kesän taiasta golfaten, retkeillen, vesilajien parissa, maastopyöräillen tai ratsastaen.

Koko perheen puuhaa Levillä tarjoavat muun muassa seikkailupuisto, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, skatepark, trampoliinipuisto ja kesäkelkkarata. Sulan maan aikaan maisemia pääsee ihailemaan myös jännittävällä retkellä Gondoli2000 – maisemahissillä

Välkommen cyklister.

Pyöräilijän Levi

Levillä löytyy pyöräilijälle reittejä monenlaisissa maastoissa ja hyvin eritasoisille pyöräilyn harrastajille. Voit seikkailla koko perheen maastopyöräreiteillä tai lähteä vaativammalle pyöräretkelle villimpään maastoon. Retkipyörällä pääsee ajoteitä pitkin tunturista toiseen, joten aktiiviharrastajallekin riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Hotel Levi Panorama tarjoaa pyörän pesumahdollisuuden ja turvalliset varastotilat pyörän ja varusteiden säilyttämiseen. Lähde kesäisiin Levin tunturimaisemiin ja varaa nyt edullinen pyöräilijän majoitus Hotel Levi Panoramassa!

Lue lisää.

Golfia tunturimaisemissa

Golfaa Levillä

Oletko jo golfannut kesäyön auringossa? Levin elämyksellisellä, Taalojärven ympärille rakennetulla golfkentällä voit nauttia kesäisistä golfkierroksista tuntureiden rauhasta nauttien. Perinteisen golfkentän lisäksi Levillä pääsee harrastamaan myös frisbeegolfia sekä koko perheen minigolfia.

Lue lisää.

Golfaajat Levillä.

Levillä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kesäkaudella löytyy pyöräilyn ja retkeilyn harrastajille ohjattuja retkiä ja kilpailuja. Voit myös lähteä haastamaan itsesi tunturimaratonille tai triathlonkilpailuun. Taalojärven upeissa maisemissa järjestettävä Panorama Open -golfkilpailu käydään vuosittain loppukesän viheriöillä ja juhlistetaan valon juhlaa koko perheen Venetsialaiset & Amazing Levi -tapahtumassa.

Polku Lapin syksyisessä metsässä.

Ruskamatka Leville

Lapin ruska kutsuu retkeilemään ja nauttimaan syksyisen luonnon väreistä. Lapin ruska ei ole turhaan käsite. Syksyn väriloisto on hengästyttävän upea ja myös revontulia näkee usein elokuun lopusta alkaen! Lähde ihailemaan Lapin väriloistoa luonnossa patikoiden tai vaikkapa pyöräillen.

Lue lisää.

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Oletko sinä jo Kassiopeian kanta-asiakas?

Tiesitkö, että voit nyt liittyä Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaaksi ja saat käyttöösi sekä pysyviä etuja mutta myös kausietuja hotelleihimme, ravintoloihimme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitiin.

Liity Star Memberiksi!