Aktiviteetit ja tapahtumat Levillä

Nainen ja koira Levillä kesällä.

Levi elää vuoden ympäri

Aktiivinen Levi on ulkoilijan unelmakohde kaikkina vuodenaikoina. Lapin valoisat kesäyöt, syksyisen luonnon ruskan ja revontulien kauneus puhumattakaan lumisen talven ja kevään tarjoamista rinteistä ja laduista tunturimaisemissa aktivoivat liikkumaan. Koko perheelle löytyy vauhdikasta puuhaa ja elämyksiä mutta myös rauhallisempia vaihtoehtoja vaikkapa rinnepäivän jälkeen.

Kiipeilijät kiipeilyradalla Levin seikkailupuistossa.

Koko perheen kesäloma Lapissa

Levi on ihastuttava ja monipuolinen koko perheen lomakohde Lapin elämyslomaan. Lähde nauttimaan Lapin kesän taiasta golfaten, retkeillen, vesilajien parissa, maastopyöräillen tai ratsastaen.

Koko perheen puuhaa Levillä tarjoavat muun muassa seikkailupuisto, liikenne- ja leikkipuisto, frisbeegolf- ja minigolfradat, skatepark, trampoliinipuisto ja kesäkelkkarata. Sulan maan aikaan maisemia pääsee ihailemaan myös jännittävällä retkellä Gondoli2000 – maisemahissillä.

Hotel Levi Panoramassa majoittuu nyt koko perhe edullisesti kesän perhemajoitushintaan!

Lue lisää.

Pyöräilijät Levillä kesällä.

Pyöräilijän Levi

Levillä löytyy pyöräilijälle reittejä monenlaisissa maastoissa ja hyvin eritasoisille pyöräilyn harrastajille. Voit seikkailla koko perheen maastopyöräreiteillä tai lähteä vaativammalle pyöräretkelle villimpään maastoon. Retkipyörällä pääsee ajoteitä pitkin tunturista toiseen, joten aktiiviharrastajallekin riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Hotel Levi Panorama tarjoaa pyörän pesumahdollisuuden ja turvalliset varastotilat pyörän ja varusteiden säilyttämiseen. Lähde kesäisiin Levin tunturimaisemiin ja varaa nyt edullinen pyöräilijän majoitus Hotel Levi Panoramassa!

Lue lisää.

Golfia tunturimaisemissa

Golfaa Levillä

Oletko jo golfannut kesäyön auringossa? Levin elämyksellisellä, Taalojärven ympärille rakennetulla golfkentällä voit nauttia kesäisistä golfkierroksista tuntureiden rauhasta nauttien. Perinteisen golfkentän lisäksi Levillä pääsee harrastamaan myös frisbeegolfia sekä koko perheen minigolfia.

Hotel Levi Panorama tarjoaa kesän 2021 edulliset golfmajoitukset lähellä Taalojärven golfkenttää.

Lue lisää.

Elokuvateatteri Cinema Levi Summit tarjoaa uusimpia elokuvia suurelta näytöltä sekä elokuvaherkkuja, kuten popcornia.

Kulttuuri ja elokuvat Levillä

Levin tunturikylässä on vauhdikas ravintola- ja yöelämä, mutta myös elokuvateatteri ja kaikenlaista puuhaa koko perheelle. Elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa voi katsoa uusimpia elokuvia suurelta 12 x 6 m valkokankaalta. Elokuvaliput myydään Cafe Spiellasta, josta leffaeväät myös aikuiseenmakuun, teatterissa on A-oikeudet. Lipunmyynti avautuu puoli tuntia ennen näytöstä.

Elokuvat Levillä.

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitseva Samiland -näyttely kertoo saamelaisista.

Samiland

Samiland esittelee Euroopan Unionin ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten, historiaa ja nykypäivää. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke, ja se on avoinna Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä. Samiland pitää sisällään laajan sisänäyttelyn sekä 10.000 m² ulkonäyttelyalueen.

Tapahtumat Levillä 2021

Golfaajat Levillä.

Levillä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kesäkaudella löytyy pyöräilyn ja retkeilyn harrastajille ohjattuja retkiä ja kilpailuja. Voit myös lähteä haastamaan itsesi tunturimaratonille tai triathlonkilpailuun. Taalojärven upeissa maisemissa järjestettävä Panorama Open -golfkilpailu käydään vuosittain loppukesän viheriöillä ja 28.8.2021 juhlistetaan valon juhlaa koko perheen Venetsialaiset & Amazing Levi -tapahtumassa.

Katso lisää tapahtumista Levin tapahtumakalenterista.

Levin hiihto- ja rinnekelit jatkuvat pitkälle kevääseen

Levin laskettelurinteet talvella.

Levin hiihtokeskus

Levin hiihtokeskus on kävijämäärältään suurin Suomen hiihtokeskuksista. 531 metriä korkea Levi-tunturi tarjoaa laskettelijoille jopa 43 rinnettä, joiden tasot vaihtelevat helpoista vaativiin, mustiin rinteisiin. Hiihtolatuja Leviltä löytyy satoja kilometrejä.

Levin monipuolinen hiihtokeskus avaa ensimmäiset rinteet ja ensilumen ladun lumiolosuhteista riippuen loka-marraskuussa. Näköalahissi Gondoli2000 on avoinna osittain myös sulan maan kauden aikaan ja Express-hissi kulkee Hotel Levi Panoraman palveluiden äärelle myöskin osittain sulan maankin kautena. Katso Levin rinne- ja latutilanne sekä aukiolot: Levi.ski. Voit ostaa hissiliput Levin laskettelurinteisiin helposti verkkokaupasta: levi.ski. Saatavilla on niin kerta-, viikko- kuin Lapin neljän hiihtokeskuksen yhteislippuja.

Maastohiihtäjille Levi on erinomainen valinta, valaistuja ja huollettuja latuja riittää niin lyhyille kuin pitkille retkille niin tasamaalla kuin suuremmilla korkeuseroilla. Myös lumikenkäily on suosittu aktiviteetti Levin ympäristössä niin Levi- kuin Kätkätuntureilla on talvikävelyreittejä.

Levin hiihtokeskus tarjoaa upeat puitteet koko perheen kanssa lomaileville. Lapsille on tarjolla useita lasten rinteitä, Junior-pikkuparkki sekä puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa. Lue lisää, kuinka Levi sopii erinomaisesti myös perheille.

Laskettelijat pääsevät kulkemaan Levillä vaivattomasti myös ilman autoa. Levin alueella kulkee kaksi Ski Bussia, jotka liikennöivät rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Tutustu Ski Bussien aikatauluihin, reitteihin ja hintoihin.

Oletko sinä jo Kassiopeian kanta-asiakas?

Ryhmä Star Member -kanta-asiakkaitasyömässä ravintolassamme.

Star Member

Tiesitkö, että voit nyt liittyä Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaaksi ja saat käyttöösi sekä pysyviä etuja mutta myös kausietuja hotelleihimme, ravintoloihimme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitiin.

Liity Star Memberiksi!

Tarjoukset juuri nyt!

Iäkäs mies katsoo ipadilta, mitä seniorietuja löytyy Levillä.
Syksyn senioriedut, Levi

Majoitukset nyt ma-to välillä edullisesti seniorihintaan -20% päivän hinnasta. Syksyn etuna myös seniorin miniloma kahdelle 185 €.

Ruska Levillä, Lapin Kittilässä.
Ruskamatka 2021 Leville

Lapin ruska kutsuu retkeilemään ja nauttimaan syksyisen luonnon väreistä. Varaa nyt ruskamatka 2021 Leville!

Hotel Levi Panoraman tarjous: oma huone lapsille.
Oma huone lapsille!

Kaipaavatko perheen nuoret omaa tilaa? Nyt syysloman tarjous perhemajoituksiin: oma huone lapsille 65 € / yö.

Levi Chalets kolmion olohuone
Chalets - edullinen viikkomajoitus

Levi Chalets -majoitukset ovat nyt varattavissa syksyn 2021 edulliseen viikkohintaan.

Golfaajat Taalojärven golfkentällä Levillä.
Golfaa Levillä

Lähde nauttimaan golfista elämykselliselle Levin Taalojärven golfkentälle. Katso kauden 2021 edulliset majoitukset!

Maastopyöräilijä Levi-tunturilla kesällä.
Bike friendly -majoitukset

Ruskaan värittyvät tunturit kutsuvat aktiivilomalle! Lähde nyt pyöräilemään Levin upeille pyöräreiteille!

Sky Suiten olohuoneesta on upea maisema Lapin luontoon Hotel Levi Panoramassa
Staycation tunturissa

Staycation on ihana irtiotto arjesta. Panoramassa nautit lähilomasta arjen yläpuolella aktiivisella Levillä.

Hääpari leikkaamassa hääkakkua Leviin upeassa juhlatilassa Hotel Levi Panoramassa Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!