• Laskettelurinne Levillä talvella 2023 Hotel Levi Panoraman pihapiirin vierestä kuvattuna
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Lasketteluloma Levillä

Hiihtoloma Levillä 2023

Majoitu Levin ainoassa rinnehotellissa!

Hotel Levi Panoramassa majoitus Levin aitiopaikalla ja nautit maisemista tuntureiden yllä. Hotellin ravintolat palvelevat sinua aamusta iltamyöhään ja aivan pihapiiristämme löytyy myös Levin ainoa elokuvateatteri sekä Samilan-näyttely.

Varaa majoitus hiihtolomaksi nyt!

Laskettelurinne Levillä Hotel Levi Panoraman pihapiirin vierestä kuvattuna

Levin talvi 2023

Levin 43 laskettelurinnettä ja talvinen luonto kutsuvat liikkumaan. Levin tunturikylä tarjoaa runsain mitoin talvisia aktiviteetteja koko perheelle ja haasteita kaikentasoisille talviurheilijoille. Laskettelukausi alkaa yleensä jo loka-marraskuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen, aina toukokuuhun asti. Vaikka kevätaurinko jo lämmittääkin, on Levillä mahtavat hiihtokelit vielä silloinkin, kun etelässä maa jo vihertää. Levi onkin hiihtoharrastalle ja talviurheilijalle oiva kohde pitkän hiihto- ja laskettelukautensa ansiosta.

Leville pääset tulemaan helposti lyhyemmäksikin lomaksi, sillä Levi on lentäenkin helposti saavutettavissa. Kittilän lentoasemalta on vain vartin ajomatka Leville!

Levin rinteessä

Hiihtolomalla 2023 rinteeseen!

Vietä vauhdikas ja energisoiva talviloma lumesta ja talvesta nauttien. Varaa hiihtoloman 2023 rinnelomasi Levin runsaiden aktiviteettien ja palveluiden ääreen. Hotel Levi Panoramassa voit majoittua tasokkaasti Levin ainoassa rinnehotellissa ja nauttia vauhdikkaista laskuista suoraan hotellilta.

Levi rinteet

Ski-in / Ski-out

Haluatko majoittua Levin eturinteessä, josta pääset siirtymään suoraan hotellilta laskettelurinteeseen? Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, jossa helpon rinteeseen siirtymisen lisäksi pääsee nauttimaan mitä upeimmista tunturimaisemista. Varaa rinnelomasi Leville nyt!

Levin laskettelurinne talvella.

Suksien vuokraus & muut talviliikuntavälineet

Meillä on asiakkaidemme käyttöön ilmaisia potkukelkkoja, lumikenkiä ja pulkkia. Jos kaipaat vuokrasuksia, niin Gondoli-hissillä pääsee helposti kylälle vuokraamaan kaikki tarpeellinen laduille ja rinteeseen. Et siis välttämättä tarvitse omia suksia mukaan, vaan voit ne vuokrata kätevästi täältä latujen ja rinteiden ääreltä.

Lisäksi meillä on suksihuoltohuoneet ja lukolliset kaapit, joissa voit huoltaa ja säilyttää joko omat tai lomasi ajaksi vuokratut sukset ja muutkin välineet.

Pääset Hotel Levi Panoramasta kylän palveluiden ja kauppojen äärelle helposti eturinteen vieressä kulkevia portaita pitkin tai Levi Express -hissillä, jonka käyttö kuuluu majoituksen hintaan.

Tervetuloa viettämään laskettelulomaa Lapin Leville!

Nauti Lapin talvesta ja talvilomastasi majoittuen Hotel Levi Panoramassa!
Majoitu lomallasi tasokkaasti Levin eturinteessä, Hotel Levi Panoramassa, upeiden maisemien äärellä.

Varaa nyt

Yhteystiedot:

Tunturitie 206
99130, Levi
Puh. 016 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso myös pienen ja kodikaaan sisarhotellimme Hotel K5 Levin majoitukset!

Levillä nyt!

Kilistelyt ravintola Panoramassa
Uudenvuoden illallinen

Tule juhlimaan uutta vuotta Ravintola Panoramaan 31.12.2023! Tarjolla on upea buffet-illallinen  kahdessa kattauksessa, klo 18 ja klo 21.

Pyöräilyä Levillä talvella
Talviaktiviteetit ja safarit

Levillä löytyy tekemistä kaikille! Varaa talviretki valmiiksi verkosta

Jouluglögi
Joulun juhlabuffet

Tervetuloa nauttimaan joulun makuja Panorama Buffetiin 24.12. & 25.12.!Runsas joulun juhlabuffet sisältää maukkaita alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja.

Hääpari leikkaa hääkakkua Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!