Lapin kesä ja yötön yö

Kesäinen maisemakuva Lapin Leviltä.

Ihana kesä on täällä!

Kesä on saapunut Tunturi-Lappiin ja Levillä nautitaan valoisista öistä, aurinkoisista päivistä ja raikkaista tunturituulista.

Ympäri vuorokauden paistava aurinko on lumoava. Levillä keskiyön auringon hehkusta nautitaan 16.7. saakka, jonka jälkeen aurinko piipahtaa hetken horisontin takana, mutta valoa on öisin silti vielä riittämiin. Yöttömässä yössä ei ole pakko nukkua – tunturiin voi kivuta hengähtämään vaikka keskellä yötä. Aikaa lempitekemiseen on yllin kyllin.

Kesälomalla suunnaksi Lappi!

Retkeily on hauska harrastus ja siitä voi nauttia yksin, ystävien tai perheen kesken. Levi ja läheiset tunturit tarjoavat polkuja ja retkeilyreittejä muutamasta kilometristä pitempiin päiväretkiin. Levitunturin huipulta löytyy esteetön reitti, jolle voit nousta Gondoli2000 -hissillä. Hotel Levi Panoraman pihapiiristä pääsee jääkausipolulle, joka kiertää tunturin laitaa puurajan yläpuolella.

Levin kesäaktiviteetit melonnasta Activity Parkin seikkailupuistoon, bike parkiin, kesäkelkkarataan ja ratsastusretkiin tarjoavat valinnan varaa ja kaikille sopivaa tekemistä. Eikä aina ole pakko olla aktviivinen, lomalla on lupa istahtaa alas ja nauttia tunturimaisemista. Café Spiellan terassi on ihanteellinen paikka maisemien ihailuun, ja Ravintola Panoramassa voi nauttia keskiyön auringosta drinkkien ja illallisen äärellä. Huikeat maisemat Tunturi-Lappiin avautuvat silmiesi eteen auringon viipyillessä pohjoisella taivaalla. Piipahda samalla myös samassa rakennuksessa sijaitsevassa Samiland-näyttelyssä ja tutustu pohjolan alkuperäiskansaan.

Pyöräilijä Levillä kesällä.

Seikkailijan onnela

Levin kesä ja upea luonto kutsuvat seikkailemaan! Seikkaileminen on ihanaa, ja Levin valtavasta tarjonnasta vauhdikkaita elämyksiä löytää jokainen itselleen varmasti omansa, ja koko lomaseurue viihtyy tunturin aktiviteeteissä.

Seikkailijan vinkkejä Leville ovat Levi Activity Parkin vaijeriliukumaraton, trampoliinit ja seikkailupuisto, kesäkelkkarata Levin eturinteessä, suppailu Immeljärvellä ja Levi Bike Park.

Patikoija Levilla kesällä.

Retkeily ja luontoelämykset

Levi ja läheiset Kätkä-, Särki- ja Aakenustunturi tarjoavat monentasoisia polkuja ja patikointireittejä lyhykäisistä luontopoluista pitempiin vaelluksiin. Tunturi-Lapin mykistävän kaunis luonto antaa parastaan ja koettavaa kaikille aisteille. Helpon äivämatkan päässä on hienoja luontokohteita kuten Pallasjärven punaiset hiekat ja saamelaisten pyhiä paikkoja kuten Taatsin Seita, ikiaikainen seitakivi keskellä erämaata.

Kävelymatkan päässä on Korkeaniemen Laavu Immeljärven länsirannalla ja pyöräretken voi tehdä Akanrimmen Lintutornille Könkään kylään. Hotel Levi Panoraman majoittujien käytössä on myös ikioma Panorama Laavu.

Retkipäivän tai tunturivaelluksen päätteeksi on ihanaa nauttia Levi Panoraman maisemasaunojen lempeistä löylyistä, nauttia rento illallinen Ravintola Panoramassa ja kellahtaa hotellihuoneen puhtaisiin lakanoihin levähtämään.

Melojat Immeljärvellä Levillä.

Melontapäivä Immeljärvellä

Hotel Levi Panoramasta saat lainaksi kanootteja, ja pääset nauttimaan kesäpäivästä upeassa tunturimaisemassa kirkasvetisellä Immeljärvellä. Hotellimme henkilökunta auttaa sinua mielellään, joten kysy meiltä lisää melontamahdollisuuksista Levillä.

Tervetuloa nauttimaan Lapin kesästä Leville!

Varaa majoitus

Elämme poikkeusaikoja, ja siksi kaikkiin varauksiin sovelletaan joustavaa ehtoa. Mikäli joudut siirtämään matkaasi tai perumaan sen Covid-19 matkustusrajoitusten tai sairastumisen vuoksi, voit tehdä sen kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Myyntipalvelumme auttaa lisäkysymyksissä arkisin klo 9-16 sähköpostilla: sales@kassiopeia.fi tai puh. 040 4562059

Kesän parhaat tarjoukset tunturissa!

Iäkäs mies katsoo ipadilta, mitä seniorietuja löytyy Levillä.
Syksyn senioriedut, Levi

Majoitukset nyt ma-to välillä edullisesti seniorihintaan -20% päivän hinnasta. Syksyn etuna myös seniorin miniloma kahdelle 185 €.

Ruska Levillä, Lapin Kittilässä.
Ruskamatka 2021 Leville

Lapin ruska kutsuu retkeilemään ja nauttimaan syksyisen luonnon väreistä. Varaa nyt ruskamatka 2021 Leville!

Hotel Levi Panoraman tarjous: oma huone lapsille.
Oma huone lapsille!

Kaipaavatko perheen nuoret omaa tilaa? Nyt syysloman tarjous perhemajoituksiin: oma huone lapsille 65 € / yö.

Levi Chalets kolmion olohuone
Chalets - edullinen viikkomajoitus

Levi Chalets -majoitukset ovat nyt varattavissa syksyn 2021 edulliseen viikkohintaan.

Golfaajat Taalojärven golfkentällä Levillä.
Golfaa Levillä

Lähde nauttimaan golfista elämykselliselle Levin Taalojärven golfkentälle. Katso kauden 2021 edulliset majoitukset!

Maastopyöräilijä Levi-tunturilla kesällä.
Bike friendly -majoitukset

Ruskaan värittyvät tunturit kutsuvat aktiivilomalle! Lähde nyt pyöräilemään Levin upeille pyöräreiteille!

Sky Suiten olohuoneesta on upea maisema Lapin luontoon Hotel Levi Panoramassa
Staycation tunturissa

Staycation on ihana irtiotto arjesta. Panoramassa nautit lähilomasta arjen yläpuolella aktiivisella Levillä.

Hääpari leikkaamassa hääkakkua Leviin upeassa juhlatilassa Hotel Levi Panoramassa Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä ja saat veloituksetta muun muassa hääyön upeassa maisemasviitissä!