Lapin kesä ja yötön yö

Juhannusyö Levillä.

Ihana kesä on täällä!

Kesä on saapunut Tunturi-Lappiin ja Levillä nautitaan valoisista öistä, aurinkoisista päivistä ja raikkaista tunturituulista.

Ympäri vuorokauden paistava aurinko on lumoava. Levillä keskiyön auringon hehkusta nautitaan 16.7. saakka, jonka jälkeen aurinko piipahtaa hetken horisontin takana, mutta valoa on öisin silti vielä riittämiin. Yöttömässä yössä ei ole pakko nukkua – tunturiin voi kivuta hengähtämään vaikka keskellä yötä. Aikaa lempitekemiseen on yllin kyllin.

Kesälomalla suunnaksi Lappi!

Retkeily on hauska harrastus ja siitä voi nauttia yksin, ystävien tai perheen kesken. Levi ja läheiset tunturit tarjoavat polkuja ja retkeilyreittejä muutamasta kilometristä pitempiin päiväretkiin. Levitunturin huipulta löytyy esteetön reitti, jolle voit nousta Gondoli2000 -hissillä. Hotel Levi Panoraman pihapiiristä pääsee jääkausipolulle, joka kiertää tunturin laitaa puurajan yläpuolella.

Levin kesäaktiviteetit melonnasta Activity Parkin seikkailupuistoon, bike parkiin, kesäkelkkarataan ja ratsastusretkiin tarjoavat valinnan varaa ja kaikille sopivaa tekemistä. Eikä aina ole pakko olla aktviivinen, lomalla on lupa istahtaa alas ja nauttia tunturimaisemista. Café Spiellan terassi on ihanteellinen paikka maisemien ihailuun, ja Ravintola Panoramassa voi nauttia keskiyön auringosta drinkkien ja illallisen äärellä. Huikeat maisemat Tunturi-Lappiin avautuvat silmiesi eteen auringon viipyillessä pohjoisella taivaalla. Piipahda samalla myös samassa rakennuksessa sijaitsevassa Samiland-näyttelyssä ja tutustu pohjolan alkuperäiskansaan.

Pyöräilijä Levillä kesällä.

Seikkailijan onnela

Levin kesä ja upea luonto kutsuvat seikkailemaan! Seikkaileminen on ihanaa, ja Levin valtavasta tarjonnasta vauhdikkaita elämyksiä löytää jokainen itselleen varmasti omansa, ja koko lomaseurue viihtyy tunturin aktiviteeteissä.

Seikkailijan vinkkejä Leville ovat Levi Activity Parkin vaijeriliukumaraton, trampoliinit ja seikkailupuisto, kesäkelkkarata Levin eturinteessä, suppailu Immeljärvellä ja Levi Bike Park.

Patikoija Levilla kesällä.

Retkeily ja luontoelämykset

Levi ja läheiset Kätkä-, Särki- ja Aakenustunturi tarjoavat monentasoisia polkuja ja patikointireittejä lyhykäisistä luontopoluista pitempiin vaelluksiin. Tunturi-Lapin mykistävän kaunis luonto antaa parastaan ja koettavaa kaikille aisteille. Helpon äivämatkan päässä on hienoja luontokohteita kuten Pallasjärven punaiset hiekat ja saamelaisten pyhiä paikkoja kuten Taatsin Seita, ikiaikainen seitakivi keskellä erämaata.

Kävelymatkan päässä on Korkeaniemen Laavu Immeljärven länsirannalla ja pyöräretken voi tehdä Akanrimmen Lintutornille Könkään kylään. Hotel Levi Panoraman majoittujien käytössä on myös ikioma Panorama Laavu.

Retkipäivän tai tunturivaelluksen päätteeksi on ihanaa nauttia Levi Panoraman maisemasaunojen lempeistä löylyistä, nauttia rento illallinen Ravintola Panoramassa ja kellahtaa hotellihuoneen puhtaisiin lakanoihin levähtämään.

Melojat Immeljärvellä Levillä.

Melontapäivä Immeljärvellä

Hotel Levi Panoramasta saat lainaksi kanootteja, ja pääset nauttimaan kesäpäivästä upeassa tunturimaisemassa kirkasvetisellä Immeljärvellä. Hotellimme henkilökunta auttaa sinua mielellään, joten kysy meiltä lisää melontamahdollisuuksista Levillä.

Tervetuloa nauttimaan Lapin kesästä Leville!

Varaa majoitus

Myyntipalvelumme auttaa lisäkysymyksissä arkisin klo 9-16 sähköpostilla: sales@kassiopeia.fi tai puh. 040 4562059

Kesän parhaat tarjoukset tunturissa!

Ruska ja syksyn revontulet

Lähde nauttimaan tuntureiden upeasta väriloistosta ja aktiivisesta revontulikaudesta!  Varaa syksyn ruskaloma nyt!

Ruskagolfia Levillä

Ihaile syksyn ruskaa Levi Golfin kentällä! Katso edullinen golfpakettimme, ja varaa syksyn lomasi nyt! Pakettiin sisältyy majoitus ja green feet.

Joogaviikonloppu 20.-22.9.​

Tervetuloa joogamatkalle, jossa Levin luonnon keskellä,  jokainen asana heijastaa Lapin lumoa ja rauhaa!
Järjestämme syksyn joogaviikonlopun yhteystyössä Levi Wellness Clubin kanssa. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäetuja hotellimme asiakkaille

Levin kesä on täynnä tekemistä! Hotellimme asiakkaat saavat alennusta mm. kelkkaratalipuista, Seikkailupuiston seikkailuradoista ja näköalahissilipuista.

Lahjakortti Hotel Levi Panoramaan ja Levi Golfin green feet

Täydellinen lahja aktiiviselle nautiskelijalle! Ostaessasi Hotel Levi Panoramaan 150 € lahjakortin, saat kaupan päälle kesälle 2024 Levi Golfin green feet ( 2 kpl, arvo 60 €).

Patikoija kesäisessä Levi-tunturissa.
Kesälomamatka Leville

Nyt varaat Hotel Levi Panoraman edulliset kesäyöt ajalle 5.5. – 31.8.2024​ alk. 89 € / yö verkkokaupastamme varauskoodilla: PROSUMMER

kesäkahvila kakkupala
Kesäkahvila

Kesäkahvila avoinna hotellin aulassa joka päivä klo 11–17. Tarjolla on makeita ja suolaisia herkkuja sekä jäätelöä.

Tervetuloa! 

Panoraman grilli-illat

Kesän parhaat grilliherkut tulevat Ravintola Panoraman grillistä! Runsas buffet on katettuna  kesälauantaisin 22.6.-3.8.2024. klo 17-21.
Katso menu  varaa paikkasi kesän maukkaimpiin grillijuhliin!

Livekuvaa Levi Panoramasta
Livekuvaa tunturista

Hotellimme katolla on kamera, josta voi ihastella Levin tunturikylää ja hyvällä tuurilla nähdä myös revontulia!

Golfpelaa ja poro Levi Golfin golfkentällä.
Golfpaketti alk. 99 € / yö

Nyt voit varata golfloman (majoitus ja green fee) kauttamme Levi Golfin upealle ja elämykselliselle kentälle ajalla 7.6. – 30.9.2024.

Meille on myönnetty Joutsenmerkki
Joutsenmerkki-hotelli

Hotel Levi Panoramalle ja hotellimme ravintoloille on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki.

Golfpelaaja Levi golfin viheriöillä.
Panorama Open -golfkisa

Kaksipäiväinen golfkisa pidetään Levi Golf -kentällä 2.-3.8.2024. Sarjat: yleinen ja seniorit, naiset ja miehet. Ilmoittaudu 31.7. mennessä!

Hääpari leikkaa hääkakkua Levillä.
Häät Levillä

Järjestä unelmiesi häät meillä upeiden tunturimaisemien äärellä tasokkaista palveluistamme nauttien. Katso hääjärjestäjän edut!