• Hiihtäjä Levillä, jossa voi viettää vaikka etätyöviikkoa majoittuen Hotel Levi Panoramassa!
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Facebook kilpailu säännöt

Viralliset säännöt Hotel Levi Panoraman Facebook-arvonnassa

Järjestäjä:
Kampanjan (arvonnan) järjestää Kassiopeia Hotels & Restaurants ja Hotel Levi Panorama (jäljempänä ”järjestäjä”). Tämä kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Kampanja-aika:
Kampanja alkaa 27.12.2020 klo 20.00 ja päättyy 30.12.2020 klo 00.00. Voittaja arvotaan 4.1.2021.

Osallistuminen:
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kampanjaan voi osallistua kommentoimalla etätyöviikko -kilpailujulkaisua Hotel Levi Panoraman Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/HotelLeviPanorama). Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto ja siitä ilmoittaminen:
Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan etätyöviikko Levillä. Palkinto sisältää majoituksen kahdelle (jaetussa kahden hengen Standard -huoneessa) Hotel Levi Panoramassa aamiaisineen sekä jaetun coworking -työtilan käytön arkisin. Halutessaan voi ostaa yksityisen työskentelytilan 100 € viikkohintaan.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa palkinnon lunastamisen ajankohtaa tai siirtää palkinto Hotel K5 Leville force majeure -tilanteissa.

Lunastaakseen palkinnon tulee voittajan itse olla yhteydessä Messenger -yksityisviestillä Hotel Levi Panoraman Facebook-sivulla ja kertoa voitosta sekä ilmoittaa sähköpostisoitteensa tai olla yhteydessä myyntipalveluun sales@kassiopeia.fi viimeistään 08.01.2021. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä viimeistään edellä mainittuna ajankohtana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinto on lunastettavissa ja varattavissa 30.4.2021 mennessä ja varataan sähköpostitse sales@kassiopeia.fi

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Hotel Levi Panoraman Facebook-sivulla. Kampanjaan osallistuminen on vastikkeetonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun muut ehdot:
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
Järjestäjä käsittelee kampanjaan osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli se joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.