White Nights - hurmaava alkukesä

Melojat Levin Immeljärvellä.

Alkukesän lumoa Levillä

Joko kaipaat lomalle ja uusiin maisemiin? Lyhytkin irtiotto arjesta piristää – virkisty Levin upeissa maisemissa monipuolisen tekemisen äärellä. Levin kesä on elämyksiä, keskiyön aurinkoa, tuntureiden rauhaa, vauhdikkaita ja hauskoja aktiviteettejä. Koko perheen viihdekeskus Levi Activity Park trampoliineineen, leikkipuistoineen ja seikkailuratoineen on jo avoinna.

Lapissa voit ottaa kaiken ilon irti valosta, jota riittää vuorokauden jokaiselle tunnille. Tule kokemaan Lapin keskiyön kultaiset sävyt ja alkukesän kiirettömyys.

Alkukesän yöt alk. 85 € / 2 hh

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 2hh standard- tai superior-luokan huoneessa
  • Aamiainen
  • Lempeät löylyt maisemasaunoissa
  • Sviitit alk. 149€ / yö

Varaa nyt

Varauksen voi perua kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Varaa online koodilla PROSUMMER. Tarjous voimassa 10.6.-24.6. ajan varauksiin.

Yhteystiedot:

Hotel Levi Panorama
Osoite:
Tunturitie 205
99130 Levi
Puh. 016 336 3000
panorama@kassiopeia.fi

Myyntipalvelu
ma-pe klo 9-16
Ryhmät, kokoustilat, tapahtumat:
Puh. 040 456 2059
sales@kassiopeia.fi

Levin aktiviteetit

Levillä voit nauttia tuntureiden rauhasta ja kiireettömyydestä tai lähteä seikkailemaan monipuolisten ja jännien aktiviteettien pariin. Tutustu Levin aktiviteettitarjontaan ja rakenna lomastasi juuri sinun unelmiesi Lapin loma!

Hotel Levi Panoramassa sijaitseva Ravintola Panorama ja Samiland ovat avoinna päivittäin.

Express Gondoli ja kesäkelkkarata ovat avoinna päivittäin klo 10-18. Huom. säävaraus, ajankohtainen tieto Levi Ski Resortin sivuilta