Tervetuloa Hotel Levi Panoramaan!

Hotel Levi Panoramassa majoitut eturinteessä, Levin parhaalla paikalla. Voit valita tasokkaan hotellihuoneen, Juniorsviitin tai elämyksellisen Sky Suiten, jossa nautit lasikattoisen iglun avaavasta Lapin yötaivaasta, tähtien tuikkeesta ja revontulien loimusta.

Haluamme tehdä lomasta tai työmatkasta mahdollisimman mukavan ja mutkattoman ja tarjoamme laajat palvelut lomallesi. Tutustu monipuolisiin palveluihimme täältä

Rinnehotelli Hotel Levi Panoram

Lapin luonnon kauneutta ja elämyksiä ympäri vuoden

Lappi tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Talvi on Lapissa pitkä ja hiihtoharrastajille aktiivinen ja monipuolinen. Kesä on lyhyydestään huolimatta häkellyttävän kaunis yöttömien öiden valon hehkuessa vehreillä tuntureilla. Syksyn myötä saapuva ruska on ainutlaatuinen Pohjolan tarjoama elämys. Talven laskettelukauden jälkeen saapuvat kevään kimmeltävät hanget, jotka viehättävät hiihtoharrastajia tuntureiden hiihtoladuille vuodesta toiseen. Lappi onkin ulkoilmaharrastajan unelmakohde, joka on täynnä tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Levin aktiviteeteista löytyy jokaiselle jotakin!

Tietoa meistä

Olemme osa Kassiopeia Hotels & Restaurants -konsernia, kotimaista majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita tarjoavaa yritystä. Yrityksen toimipisteitä sijaitsee Levin lisäksi pääkaupunkiseudulla. Tutustu myös muihin toimintoihimme Kassiopeia.fi -sivustolta.

Hotellihuoneet

Viihtyisä ja tilava Standard hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää
iihtyisä ja tilava Superior hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita, joissa on 100 cm leveät vuoteet kahdelle sekä valoisa oleskelualue vuodesohvalla. Osassa huoneista on sauna ja osassa kylpyamme.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Deluxe-sviitti kahdella makuuhuoneella, Hotel Levi Panorama, Levi.
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Uniikki Sky Suite hotellihuone Hotel Levi Panoramassa tarjoaa näkymät myös yötaivaalle.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja upean maiseman Levin tutureille ja taivaalle.
Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää