Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Hotellin palvelut

Palvelut Hotel Levi Panoramassa

Hotel Levi Panoramasta löydät täydelliset puitteet rentouttavaan lomaan ja onnistuneeseen tapahtumaan!

Jotta viihtyisit meillä mahdollisimman hyvin, halusimmekin nostaa esiin muutaman omasta mielestämme erityisen asian hotellimme kattavasta palvelutarjonnasta.

Maisemasaunat

Maisemasaunat sijaitsevat hotellin seitsemännessä kerroksessa. Saunaosastolla on viihtyisä oleskelutila ja vilvoitteluparveke, sekä erilliset pukuhuoneet, suihkut ja saunat miehille ja naisille. Maisemasaunat lämpenevät päivittäin hotellin majoittujille ilmaiseksi, mutta kuka tahansa on tervetullut nauttimaan upeista maisemista ja lempeistä löylyistä. Juomat voi ostaa mukaansa hotellin aulabaarista tai ravintolasta. Saunaosasto on anniskelualuetta.

Lemmikkiystävälliset hotellihuoneet.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli, joten meille voivat perheen lemmikitkin tulla mukaan yöpymään.

Lemmikkiystävällisiä huoneita on rajoitettu määrä ja varauspalvelussamme on lemmikkiystävällisyydestä erillinen maininta huoneen nimen kohdalla.

Lemmikkimaksu on 25€ / oleskelu / lemmikki.

Varaa lemmikkiystävällinen huone täältä.

Upea lasiseinäinen laavu sopii pieniin yksityistilaisuuksiin Levillä

Panorama Laavu

Maistuisivatko nokipannukahvit tai kaipaatko rauhallista paikkaa tulisteluun? Hotellin lähistöltä tunturin rinteestä löytyy viihtyisä maisemalaavu. Salainen polku hotellin pihapiiristä johtaa tunturin metsäistä reunaa myötäillen näköalatasanteelle ja Pallastuntureille avautuvalle Panorama Laavulle. Polun päässä on maisemankatselutorni, josta näkee Kätkätunturiin.
Lue lisää>

 

Panoraman portaat

Panoraman portaat johtavat tunturimetsään!

766 askelmaa vievät hotellilta alas Levin kylälle tai tuovat Panoraman pihaan upeisiin maisemiin. Portaista on tullut suosittu treenipaikka, mutta rappusia voi kiivetä myös hitaasti nautiskellen ja ympäröivää luontoa tarkkaillen.

Kuntoiluhuone Hotel Levi Panorama

Kuntoiluhuone

Hotellin kuntoiluhuone löytyy -1 kerroksesta ja se on avoinna päivittäin klo 6–23. Tilasta löytyy muutama aerobinen laite, yksi monitoimilaite ja levypainoja.

Mikäli sisarhotellimme Hotel K5 Levi on auki, Hotel Levi Panoraman asukkaat saavat käyttää veloituksetta Hotel K5 Levin kuntosalia, jossa on laajempi varustelu.

Express-maisemahissillä ajelulle

Levin kylän keskustan ja Hotel Levi Panoraman välillä kulkee Express -maisemahissi. Levi Panorama toimii myös lipunmyyntipisteenä, ja saat lasketteluliput Levin rinteisiin näppärästi asioidessasi vastaanotossa. Laskettelulippuhan käy kaikkii hisseihin, myös Express -maisemahissiin, jolla pääset kulkemaan Levin kylän ja hotellin väliä. Myös liput kesäkelkkarataan voit ostaa meiltä!

Suurimpaan osaa huonehinnoistamme sisältyy myös majoittujan päivälippu Express-hissiin, ja mikäli et laskettele, voit noutaa lipun vastaanotostamme veloituksetta. Tarkasta varausvahvistukseltasi sisältyykö Express-hissi majoituksen hintaan. Huomioithan, että kesäkelkkarata- ja laskettelulippu sinun on siitä huolimatta ostettava erikseen.
Express-maisemahissin aukioloajat löytyvät levi.ski -sivuilta.
Upea kokous- ja juhlatila Levillä.

Gold Digger Sky Lounge

Kesäisin ja syksyisin hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva Gold Digger Sky Lounge toimii maisemankatselupaikkana. Sky Loungesta avautuvat huikeat näkymät pohjoisen tuntureille, aavoille ja aina Pallastunturille saakka. Maisemankatselupaikka on avoinna klo 9 – 24.

Pyöräilijät Levillä

Bike Friendly -palvelut

Pyöräilijöille hotellista löytyy varasto pyörien säilytykseen sisätiloissa, pyörän pesupaikka ja itsepalvelupesula. Kaikkien palveluiden käyttö on maksutonta Hotel Levi Panoraman majoittujille.

Levin maastopyöräreittien kartan löydät täältä, ja reitit löydät myös kätevästi mobiilista. Lisää reiteistä voit lukea myös Outdoor Activesta.