Palvelut Hotel Levi Panoramassa

Haluamme tehdä vierailustasi Leville ikimuistoisen ja miellyttävän. Siksi olemme rakentaneet palvelutarjontaamme sekä lomamatkustajien että työmatkalaisten tarpeita ajatellen. Hotellissa on ravintoloita, baareja sekä elokuvateatteri anniskeluoikeuksineen. Hotellin vieressä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa loistavan yhdistelmän majoitus- ja kokouspalveluja Levin parhaalla paikalla. Levi on loistava matkakohde lomanviettoon niin perheille, ystäväporukoille kuin pariskunnille. Hotel Levi Panorama tarjoaa kattavat palvelut niin lomailuun kuin vapaa-aikaan kokouksen lomassa.

Aktiivinen Levi tarjoaa paljon tehtävää, nähtävää ja koettavaa. Hotel Levi Panoraman henkilökunta auttaa mielellään kaikissa majoittumiseen, paikallisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin sekä saapumiseen ja liikenneyhteyksiin liittyvissä asioissa.

Palvelutarjontaamme kuuluu:
24/7 vastaanotto
24/7 aulakahvila ja Shop
Sisäänkirjaus klo 16.00, uloskirjaus klo 11.00
Wi-Fi
Asiakassaunat, 7. krs
Kuntoiluhuone, -1 krs
Leikkihuone lapsille 1 krs
Suksivarasto ja suksien huoltohuone
Matkatavarasäilytys
Ilmainen pysäköinti, lämmityspistokkeita lisämaksusta
Lemmikkiystävällisiä huoneita
Ravintola
Huonepalvelu
Kokoustilat
Samiland -näyttely
Elokuvateatteri 
Pulkat

Kokoukset

Järjestä kokous, Tyky-päivät messut tai yksityistilaisuus ainutlaatuisessa Tapahtumakeskus Levi Summitissa, joka tarjoaa mieleenpainuvat maisemat Lapin maisemiin! Tee kokouspäivien kulusta mahdollisimman helppoa ja majoitu mukavasti yhteydessä olevan Hotel Levi Panoraman viihtyisissä ja tilavissa huoneissa. Saman katon alta saat niin kokouspalvelut, majoituksen kuin kaikki tarjoilut aamiaisesta, lounaaseen, kahveihin ja upeaan illalliseen. Voit myös lisätä kokoukseen tapahtumaa esimerkiksi elokuvien tai kulttuurinäyttely Samiland –vierailun muodossa!

Kokouskeskus Levi Summitissa ihmisiä pitämässä kokousta maisemien äärellä.

Maisemakahvila Spiella palvelee Levin eturinteessä.

Ravintolapalvelut

Haluatko pienen hetken itsellesi nauttien laadukasta kahvia ja ihaillen maisemia tai haluatko syödä useamman ruokalajin illallisen nauttien lappilaisia ja kansainvälisiä makuja? Laajat ravintolapalvelumme takaavat, että sinulle löytyy niin aamiaista, lounasta, illallista, välipaloja sekä virvoikkeita vieraillessasi hotellissamme.

Tutustu ravintola- ja kahvilatarjontaamme

Hotellihuoneet

Viihtyisä ja tilava Standard hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Standard-huone

Tilavassa ja viihtyisässä 28,5 m² kokoisessa Standard -huoneessa on mukavat erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva ja valoisa kylpyhuone. Standard -huoneita on saatavilla myös lemmikkiystävällisinä!

Lue lisää
iihtyisä ja tilava Superior hotellihuone Hotel Levi Panoramassa
Superior-huone

Parvekkeelliset Superior-huoneet  ovat kooltaan 33 m² ja niissä on erillisvuoteet kahdelle sekä vuodesohva. Viihtyisiä ja tilavia Superior -huoneita voi yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Juniorsviitti

Juniorsviitit ovat todella tilavia 37-46,5 m² huoneita, joissa on 100 cm leveät vuoteet kahdelle sekä valoisa oleskelualue vuodesohvalla. Osassa huoneista on sauna ja osassa kylpyamme.

Lue lisää
Avara ja valoisa Junior sviitti Hotel Levi Panoramassa takaa upeat maisemat ja tilaa!
Standard-sviitti

Tyylikkäät ja tilavat 52,5 m² Sviitit ovat mainio majoitusvaihtoehto mm. perheille. Sviitieissä on makuuhuoneet ja oleskelutilat sekä valoisa kylpyhuone. Lisämukavuutta tuo Capsulo-keitin.

Lue lisää
Deluxe-sviitti kahdella makuuhuoneella, Hotel Levi Panorama, Levi.
Deluxe Suite

Tilavissa ja maanläheisin sävyin sisustetuissa Deluxe Sviitteissä on parveke, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä kaksi kylpyhuonetta! Valoisat Deluxe sviitit ovat kooltaan 65-67.5 m² ja osassa on oma sauna.

Lue lisää
Uniikki Sky Suite hotellihuone Hotel Levi Panoramassa tarjoaa näkymät myös yötaivaalle.
Sky Suite

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun!

Lue lisää
Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja upean maiseman Levin tutureille ja taivaalle.
Sky Suite Deluxe

Sky Suite Deluxe tarjoaa enemmän tilaa ja luksusta, oma sauna sekä minikeittiö! Huoneessa voi viettää yön lasikattoisen iglun parivuoteessa Lapin taivaan alla tai käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Lue lisää