• Upea maisemakokoustila Levi Summitissa sopii monenlaisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin Levillä.
Kassiopeia.fi / Hotel Levi Panorama / Tapahtumat ja tilaisuudet

Kokous- ja juhlatilat - Hotel Levi Panorama

Event Center Levi Summit in Levi Lapland.

Maisemalliset kokoustilat

Hotel Levi Panoraman upeat maisemalliset kokoustilat Levillä sekä erilaiset ravintolatilat soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin. Panorama on ainoa rinteessä sijaitseva hotelli Levitunturissa, ja hotellin kokous- ja juhlatiloista onkin upeat maisemat Levin eturinteeseen.

Romanttinen häätila evin tunturimaisemassa, Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Juhla- ja tapahtumatilat

Hotellin ravintolatilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin ja juhliin. Ehkäpä unelmasi on häät Levillä tai mielessäsi on yritystapahtuma Levitunturissa upeiden maisemien äärellä? Hotellissa on myös kaksi tunnelmallista kokouskabinettia, toisen kerroksen näköalaravintola Panoraman yhteydessä sijaitseva Panoramakabinetti sekä seitsemännessä kerroksessa Gold Digger & Sky Loungen yhteydessä sijaitseva Kultakabinetti.

Upea kokous- ja juhlatila Levillä.

Gold Digger & Sky Lounge

Hotellin kattokerroksen upea kokous- ja juhlatila Gold Digger ja lasiseinäinen Sky Lounge kutsuvat viettämään tapahtumia!

Lue lisää ja varaa!

Juhlatila Tapahtumakeskus Levi Summitissa Levillä

Hotel Levi Panoraman henkilökunta huolehtii tapahtumasi sujuvuudesta ja ravintola toteuttaa tarjoilut toiveesi mukaan aamiaisesta ja kokouskahveista gaalaillalliseen. Halutessasi voit ostaa koko paketin samasta osoitteesta: hotellin yhteistyökumppanien kautta järjestyvät helposti myös lisäpalvelut aina esiintyjistä gondoli- tai bussikuljetuksiin.

Valmiin tarjoilumenut:

Buffetmenu
Lautastarjoiltu ryhmämenu

Maisemasauna Levillä.

Maisemasauna Levillä

Hotel Levi Panorama tarjoaa upeilla maisemilla varustetun saunan Levillä. Näköalasaunat Levitunturissa ovat oiva paikka järjestää esimerkiksi kaveriporukan tai työkavereiden illanvietto. Saunat sijaitsevat hotellin 7. kerroksessa ja niiden isoista maisemaikkunoista voit ihailla lumettomaan aikaan Levin eturinteessä laiduntavia poroja ja talvella laskettelijoita. Tilassa on erilliset naisten ja miesten saunat, joista kumpaankin mahtuu kerralla noin 15 saunojaa. Kummankin saunan yhteydessä on suihkut sekä pukeutumistila.

Hotel Levi Panorama ja Levi Chalets talvella.

Kaikille yhteisestä saunan oleskelutilasta avautuvat näkymät hotellin sisäpihan yli tunturimaisemiin. Voit ihailla revontulia tai keskiyön aurinkoa Aakenus-, Kätkä- tai Pallastuntureiden yllä. Oleskelutilasta on käynti myös suurelle näköalaterassille.

Saunat, oleskelutilat ja terassi ovat anniskelualuetta, joten hotellin ravintola järjestää mielellään tilaisuuteesi saunajuomat tai vaikkapa iltapalat. Omien juomien nauttiminen on tiloissa kielletty.

Sauna on auki päivittäin klo 18-21 ja on veloituksetta käytössä Hotel Levi Panoraman ja Levi Chalets -huoneistojen vieraille. Avoimen saunavuoron ulkopuolella sauna on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksia varten.

Avoin saunavuoro klo 18-21. Saunamaksu ei-hotellivieraille 12 € / hlö.
Yksityissauna 1-10hlö 200 € / 2h, lisähenkilöt 15 € / hlö
Hinnat sisältävät 1 pyyheliinan / hlö.

Kysy lisää myyntipalvelustamme:
040 456 2059

sales@kassiopeia.fi

Kokoustila upeilla maisemilla Levillä.

Tapahtumakeskus Levi Summit

Monipuoliset kokoustilat Levillä! Järjestä kokous, juhlat tai messut -varaa vaikka koko 436-paikkainen auditorio.

Järjestä tilaisuus Levillä!